ponza demiş ki:la cem eren altan gelmiyo dimi la eğer geliyosa geçmiş olsun bide eğer arifeyi öldürmeye karar verirseniz bende ön saflarda bıçak sallarım ona göre🙂
İyi fizik öğretmeni çok iyi bir şeydir! Bizim dershasnedeki fizikçimiz Rauf hoca'ya tapardım ben, zaten anlatıp dururdum! Kendisi SNF 64'ün bir parçasıydı bence, Arife de öyle olsun 😀Jeff_Loomis demiş ki:Abi şöyle diyim, kadın yüzünden Odtü fizik bölümüne girmek istiyorum. Ek olarak bizim lisenin en iyi fizik hocası olmakla birlikte, dersini en sağlam öğreten hocaların başında gelir...
abi o kadın sevilmez mi yaa?! Evlere şenlik matrak bi şey o. "Çocuklar ben size söylüyüm" demesi yok mu ah ah... Keşke o girse yine ama Fatma diye bir kadın giriyor bişey bildiği yok. Özlettiniz arife'yi...
Abi arife'nin gerçek yüzü ne ki 2 senedir görmemiş olayım o yüzü? Bariz olarak sevdiği *sınıfa baya bir tolerans gösteriyo. (*sınıf 64 🙂 ) Ve bizim sınıfta da onu sevmeyen yoktur. Ve bizim sınıftan başka da onu seven yok galiba!
Neyse Handan'dan da kurtulduk bu sene gıcık kadın yaa... Hüsnü Emirzeoğlu giriyo şimdi matematiğe. Öyle işte.