olm emre Arife'yi ben de severdım aslında... hatta bızım sınıf severdı lan... 😆 arıfe de benı severdı ben bılıom; ama sole bısey daha vardı, o kadın benı, benım onu sevdiğimden daha cok sevıyodu,,, 8) vallaha bak... 2-3 kere de pot kırmısımdır, cok pis zıçmışımdır ona karşı ama naapak işte...
ama rauf hocayı hıc sevmezdım berkayın bahsettığı, delıydı o adam bıkere, bole asmıs bırı falan zannederdı kendını.(berkay da nıye tapıyosa artık???) :? arada gırerdı derslere, sankı unıversıtede prof. asıstanı var. hep baska hocalar gırerdı onun derslerıne, bu bole ders aralarında falan gırerdı, bole hepımız sevınırdık falan 8O 8O 8O ....(berkay harıc tabı)
ayrıca eren altan gıbı de hoca bulunmaz, matematiği iyi öğretir. selcukla(sebek) onun dersımıze gırdığı ılk sınavdan en yuksek notları almıstık lıse 2 nın basında (ben 64 "anaa sınıf 64 gıbı lan" 🙂 selcuk 62) [tabı 9-C'den gelenler arasında] 😆 ondan sonra da hep en dusuk notları aldık, cıddıyım... 😳 hatta bıkere karneme 23,5'dan 0 gelıyodu 1 vermıstı ama karneye o yuzden ıyılık yaptığını da bılırım. bı de eren altan'la bu kadar laubalı ola ılk ve tek sınıftık(bakınız 2002-2003 lıse yıllığı)....
kısacası emre (,cem) ,ben sevıyorum ıkısını de... ama cıdden emre berkay haklı... 😆 😆 😆 😆 😆 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: