Norton_Antor demiş ki:ya ışıklar çok felaketti.yani insan soliste ya da solo atan gitariste falan tutar.ışığın iyi kullanıldığı tek yer sizin bassçıya ışık tutmuş olmalarıydı five magics'de.
😀
Norton_Antor demiş ki:ya ışıklar çok felaketti.yani insan soliste ya da solo atan gitariste falan tutar.ışığın iyi kullanıldığı tek yer sizin bassçıya ışık tutmuş olmalarıydı five magics'de.
DaveMustaine_64 demiş ki:Valla buna üzüldüm desem yalan olmaz 🙂 Konserin başındaki olaylardan da anlayabileceğin gibi sahne içindeki ses pek iç açıcı değildi, ve açıkçası Holy Wars'ın ilk kısmında, yani punishment due'ya kadar olan kısmında bana da, net olarak duyamasam da biraz düşe kalka gidiyormuş gibi gelmişti.. Ama dediğim gibi emin olmam zordu 😀
Şarkının 2. kısmında ise tam aksine çok iyi gittiğimizi düşünüyordum çünkü sololar zamanlama olarak iyi oturdu gibi gelmişti bana 🙂
Ama tabii dediğim gibi ben iyi duyamıyordum içeride, eğer dışarıda karambol duyulduysa öyledir 🙂
Norton_Antor demiş ki:sen misin😀 ya o kadar saat yanınızdaydım seninle tanışamadık🙂ilker ben😀
ehueheeeepitisss demiş ki:neden daha önce dinlemedimki sizi🙁 artık siz nereye ben oraya...
black tooth-self torture-surofhest(böyleydi galiba) konseriyle aynı güne denk gelmiş daha kötü bir durum ise benim 2 konseride izliyemiyecek olmam 🙁DaveMustaine_64 demiş ki:Bir ekleme daha, 15 Mayıs'ta Ankara Üniversitesi Rock Topluluğu ( ya da Klübü, emin değilim affetsinler 🙂 ) tarafından düzenlenen bir konserde Garage Barda çalıyoruz. Ona da bekleriz...
mutlaka dinlemelisin! tek kelimeyle mükemmellerrrrAndac demiş ki:henüz daha dinleme ve izleme fırsatım olmadı en kısa zamanda izlemeye gelicem Çok met ettiler yahu...
Başarılar ...