Siyah 8

Selamlar Sevgiler.....
Hüsran dolu bir stüdyoyu geride bıraktık... yahu üzerimizde birşeyler var..
ama süpriz coverımız gayet iyiydi... 8)

hele yağmur bile beğendiyse no problem... 😉

gerek stüdyo akustiği gerek vokal tonları kötüydü....kısacası beğenmediğim bir stüdyoydu...
artık önümüzdeki stüdyolara bakacağız... :?:

ehehe 🙂 kardeş spor müsabakası gibi konuşmuşsun "önümüzdeki stüdyolara bakıcaz." falan. 😉

stüdyo kötüydü abi orası açık gerçekte bizde iyi sayılmazdık yani. şiddetle bizde buluşmayı ve adam gibi çalışmayı öneriyorum...

ekin, pazar tekrarı var yanılmıyosam onu takip edebiliyosan et 🙂

saolasın efecim. bizde Siyah 8 olarak seni ve Miscarry üyelerini seviyoruz ve başarılar diliyoruz. 30sn'lik kayıtlarınızı dinledim ruhunuza sağlık..

Alper gitar tablarını gönder.....düzenleme yapayım(abimle birlikte 🙂 ).........

bu haftaki stüdyo...yok lan benden başka kimse kötü değildi.....oda benim ogün fazla coşmuş olduğumdan olsa gerek....neyse görüşürüz.....

dinleyici hususunda bi yorumum yok. rahatsızsanız kimse gelmesin. sonuçta bizim iyi hazırlanmamız önemli. neyse bi gün belirleyin de toplanıp adam gibi çalışalım...

tafu, msn'i aç baba. sana şu avatarını yolliyim. seyirci olayını konuştuk melih, ben ve alper. olmiycak abi. bundan sonra stüdyoya. melihin abisi dışında kimse girmiycek. en azından şu ara böyle...

arkadaşlar yarın bizdeyiz, çalışalım biraz. yalnız saat söylemediniz kaç gibi buluşucaz 13:30 uyar mı ? alper'den dolayı sorun çıkacağını sanmam zaten sabahtan beraber olucaz...

sevgili dostumuz chaatay (her ne kadar atılmış olsada 🙂 ) hostingi ayarladı ve bende bu gece (pazar) itibariyle uploadı tamamladım. bi tek domain almak kaldı şimdi. en kısa zamanda sitemiz açılacaktır ilgilenenlere duyrulur... eski düzen kaldırılarak yeni bi ev versiyonunu koydum. gitme adlı parçamızın stüdyo kaydı da var, ama açıkçası kötü bi performans. bir de dünya dönüyor adlı parçamızının akustik versiyonu olan ev kaydımızı koydum. yepyeni kayıtlar var yani 🙂 çok kısa bi süre sonra ulaşabileceksiniz...

umuT777 demiş ki:
saolasın efecim. bizde Siyah 8 olarak seni ve Miscarry üyelerini seviyoruz ve başarılar diliyoruz. 30sn'lik kayıtlarınızı dinledim ruhunuza sağlık..
ilgilenirseniz demo yuda yollarız 😉 konserede bekleriz hatta 23 ekimde beraber bir konser vermek isterseniz bizimle konser için grup başlığına yazın 🙂 biz isteriz sizinle 😀

s_hifty demiş ki:
umuT777 demiş ki:
ilgilenirseniz demo yuda yollarız 😉 konserede bekleriz hatta 23 ekimde beraber bir konser vermek isterseniz bizimle konser için grup başlığına yazın 🙂 biz isteriz sizinle 😀

eheh 🙂 bizim konser vermek için önce biraz kasmamız lazım. daha yeni yeni kendimize gelmeye başladık. bugün büyük oranda sorunları aştık. bakalım belki bahar festivallerinde sesimizi duyururuz. teklifin için teşekkür ederim yinede 😉

Geri