Siyah 8

umuT777 demiş ki:
s_hifty demiş ki:
umuT777 demiş ki:
saolasın efecim. bizde Siyah 8 olarak seni ve Miscarry üyelerini seviyoruz ve başarılar diliyoruz. 30sn'lik kayıtlarınızı dinledim ruhunuza sağlık..
ilgilenirseniz demo yuda yollarız 😉 konserede bekleriz hatta 23 ekimde beraber bir konser vermek isterseniz bizimle konser için grup başlığına yazın 🙂 biz isteriz sizinle 😀

eheh 🙂 bizim konser vermek için önce biraz kasmamız lazım. daha yeni yeni kendimize gelmeye başladık. bugün büyük oranda sorunları aştık. bakalım belki bahar festivallerinde sesimizi duyururuz. teklifin için teşekkür ederim yinede 😉
peki kolay gelsin size o zaman 🙂

hem de nasıl kardeş... tuna'nın ziyaretçi defterine yazdığı yorum hakkaten çok garip etti bi anda beni. bi tebessüm oluştu yüzümde ...

8O offff offfffffff diyorum bende ancak... :evil: şans yok bizde ya. neyse o zaman arayışa başlasak iyi olacak. 😢 ulen tafu senin gibisini sittin sene bulamayız ya. gitme'yi bu hafta senin için söylicem lan tafu. belki dikkate alırsın. bi yandan da git kurtar kendini diyorum, ama offf 🙁

saol dostum. bassçımız sanırım şehir dışına okumaya gidiyo. bizede üzülme eylemi kalıyo tahmin edebileceğin gibi. bunun dışında web sitemizi açtık 3 yeni parça koyduk (düzen'in daha iyi bi kaydı mevcut). çalışmalara da tam gaz devam ediyoruz. bi sorun çıkmazsa kasım başında demoyu da kaydedicez. ilgin için çok teşekkürler...

arkadaşlar, stüdyo cuma 5-6 altona'da olacak. haberiniz olsun.
sebep soracak olursanız : bu hafta denizde bizimle birlikte stüdyoda. klavyeleri dinleme şansımız olacak böylece. kız kadıköyden geliyo sorun çıkarmayın. 🙂

tafu, yeni avatarla yakışıklı olmuşsun len 8)

ağlayacaktım neredeyse deminki sohbette. off be baba 🙁 neyse girmeyelim yine bunlara. cuma coşalım iyicene bi. gerçi altona'nın stüdyo iyi değil, ama olsun yinede coşalım...

tafu, hangi arada çektin mesajı ya 🙂 buluştuk zaten. bol bol güldük iyi geldi 😀

alper, noluyo olm ? ne çıstağı club mı takılıyosun ? al gitarını eline tıngırdat. çıstak mıstak yakışıyo mu lan ? kınadım valla 😛 :twisted:

Geri