deniz, fasulyeden olmamak adına yapabileceğin hadiseler var. müzik iş sayılmasın, ama emek harcansın diyorum. blur'un parçada klavye yok, ama gripinin klavyelerini bulursan onu çalabiliriz belki. bizim parçalara gelince. gitme'ye bir şey yapmana gerek yok. diğerlerini insiyatifine bırakıyorum. benim senden çalmanı istediğim asıl parça inancım kalmadı ona gerçek anlamda adam gibi bir şeyler yazmanı istiyorum. diğer parçalara da doğaçlama yerine hakkaten üzerinde durarak bir şeyler yaparsan iyi olabilir diye düşünüyorum. bilmem anlatabildim mi ? 🙂
tafu, neyi anladın ki sen ? :twisted: düzen'e bu haftada çalışmazsan dayak var haberin olsun ! :evil:
yoldaş, alkol almak hoş olabilir :icelim , ama emin değilim. maddi durumum sağlam değil pek. ayrıca votka sevmem ben be :kustum . neyse hele bi vakit gelsinde ne edip, ne etmeyeceğimizi konuşuruz. genelde haftasonu stüdyo yapmıyoruz, ama sizin için bir güzellik yaparız belki 😀
bu arada belki 2 ay falan sonra küçük çaplı bir sürprizimiz olabilir. demo işini hallettikten sonra tabi. bakalım hayırlısı diyorum...