hemen kendi teşhis ve yorumlarımı yazıyorum tayfuncum.
öncelikle bence vokaller geride kalmış, iyi olmamış. zaten sesimde kısıktı vokallerden tatmin olmadım desem yeridir. basslar genelde iyi. en azından ben beğendim. aksamalar var, ama iyi. davul bazı yerlerde ritm kaçırıyo. ayrıca inancım kalmadı'ya yeni bi davul yazmak lazım, çalışmamız lazım özellikle ataklara. bunun dışında ben beğendim davulları. bana kalırsa en kasış ekipman zaten. hak veriyorum melihe. gitar distortion konusunda çok iyi, ancak clean bence iyi değil pek. ne biliyim sanki alper tellere vurmaya korkmuş gibi. bunlar genel izlenimlerim. bunun dışında tek tek parçaları ele alırsak;
1. düzen'in iki kaydı da çok başarısız bence, ama ikinci kayıt ilkinden iyidir.
2. gitme'nin ikincisi hoşuma gitti. muhtemelen beğenirsiniz.
3. vakitsiz'i zaten beraber dinlemiştik.
4. inancım kalmadı'da kickler çok parlıyo. dinleyince demek istediğimi anlıycaksın. eğer melih kicke vurmasaymış iyi olabilirmiş. sorun melihten değil ancak kickin sesi çok açık kalmış parçaya göre. slov olunca haliyle. o parçada kick kullanmamak gerekirmiş.
valla arkadaşlar her şeye rağmen kötü oldu diyerek çıktığım bi kayıt için yinede idare eder diyebilirim. zamanla daha iyi oluruz diye umuyorum. sonuçta tam kadro 5. stüdyomuz bu. haftaya cover olayına girişiyoruz.
hepinizin ruhunuza sağlık dostlar. her geçen gün daha iyiye gitmek dileğiyle. demo olayını solo ve klavye eklentileri için biraz ileriye atsakta muhtemelen çok geçmeden tekrar gündeme getiricez. hadi kalın sağlıcakla...