Siyah 8

melih, ben imesh'ten indirdim parçayı. albümleri bakırköyde yok.

tayfun, ben dün melih'e verdim cd'yi. haberin olsun yani. melih'te mevcut track formatlı bir adet kayıt cd'miz. diğer bir cd daha var onda da mp3 var baya bi. senin istediklerin falan var...

junkcan, teşekkürler. ilgi ve alaka için saol...

Şimdi !

1. NE ZAMAN GİRİYORUZ LEN STÜDYOYA ? MELİH SEN Bİ ŞEY SÖYLEYECEKSİN BUNA. DERSHANEN FALAN VAR. (Tayfun görünce söyle şuna da bi tarih versin) !!!!!!!!!!!!!

2. melih, ver lan tayfuna cd'yi 😀

3. cover'ı unutmayın. özellikle BASS ve GİTAR ! davulu zaten çalar melih.

4. tayfun, msn'ini açsana be olm 😉

Valla abi....
Ne diyim.....Cuma saat 2-4 olur mu?......

911 de.....

Daha ne diyecem...aptal gibiyim dersaneden yeni çıktım cümle kuramıyorum....haa alper.....şarkının tablarını istersen ben sana göndereyim.......

Tayfun aramızda sadece bi sokak var ama sana internetten ulaşıyorum...çünkü gözükmüyon eşek herif.....bi ara sanada bas larını veriyim o şarkının(cover'ın).....cd yide kopyalayacam sana.....hadi görüşrüz....

cuma saat 2-4'e ayırttım 911'den yer.

melih, sen tabları sms attığım maile yolla.

varsa aklınızda başka parça söyleyin onuda çalalım.

tayfun, eğer bu dengo sana getirmiyosa kaydı ben getiriyim cuma stüdyoya.

şimdilik benden bu kadar. kalın sağlıcakla. cuma görüşürüz...

🙂 ne meraklı herifsin ya. kurban coverlıycaz. onun dışında da bi liste hazırlıycaz. ucundan cover olayına da el atalım dedik...

tayfun, ya abi kusra bakma dalgınlığıma gelmiş... :roll:

melih, var tabi len 🙂 kaytaramazsın kerata seni 😉

hadi yarın görüşmek üzere gençler...

ne demek lan coverlamam ? ayar etmeyin lan beni. alper diyo ben kargo coverlamam. sen diyosun duman coverlamam. s.kerim lan yapmıyorum cover mover ben mi uğraşıcam her haltla !

Ne demek abi....coverlamam.....
Ben tamamen size bırakıyorum cover olayını....ancak istemediğim bişey olursa söylerim....eğer diyorsan sen karar ver diye...ben bişeyler sunayım.....ancak tekrar söylüyorum duman coverlamam......

çok merak ediyorum b.ktan nu metal grupları dışında hakkaten alternatif olarak ne cover yapalım diyeceğini allah aşkına icq dan yaz yolla...

ya neyse şu cover muhabbetine son verelim...

melih, alper'le karar verdik coverlanacak parçalara.

stüdyoya 1 saat giricez, yine cuma günü 2-3 olur heralde (bizim okul açılmazsa, açılırsa saatlerini bile bilmiyoruz...).

3 cover, yeni beste ve kendi parçalarımız şeklinde takılırız...

son gelişmeler bunlar coverları icq'dan yolladım.

kalın sağlıcakla...

Geri