Jonathan Moffett, metronomun mucidi
1:00 'a kadar sabredin.. sonra ... !!!!
Hafta sonu Fener yener diyorum. Hemi de handikaplı.Tek maçla tüm kuponu yakar walla
Gs acımazHafta sonu Fener yener diyorum. Hemi de handikaplı.
PS : Galatasaraylıyım.
eksik değildi hep vardı... şu anda yok ama uzun yıllar Roland TD serisinden muhtelif davullar besledim evde ve hatta gitardan daha iyi davul hobicisiyim diyebilirimDavulculuğa el atmış hobi gitaristleri eksikti, iyi olmuş
Arttırıyorum. Fener yenerse şampiyon olur.Gs acımaz
Sitede biraz da davulcu, basçı, vokalci trafiği olsa fena mı olur?Davulculuğa el atmış hobi gitaristleri eksikti, iyi olmuş
Fb Gs sahasında saçmalar, yüzde 1000Arttırıyorum. Fener yenerse şampiyon olur.
8 puan öndeyken enseyi karartan Fenerli bi arkadaşa ligin son 10 haftasında onların puan kaybettiği tüm deplasmanlara gideceğimizi söylemiştim. Zaman gösterecek. İyi durumda değiliz maalesef.
OKSanane ?.
ilgi çekmek için açılan "over/under" başlığı açan ergenlerden gına geldi artık.
adamlar birşeyleri başarıp dünyanın tanıdığı müzisyen olmuşlar mı ? olmuşlar.
Burada
"en popüler başlık açan üye" olmak için gıyabında dedikodu yapacağınıza müzik yapın, yerel semtinizde de olsada yapın.
Ama yoooo yapılamaz çünkü herkesin bünyede fesatlık almış yürümüş.
Over/Under bilmem ne başlık adı altında eleştirilen adamların da çok çükündeydi zaten ayağındaki ayakkabıyı babasının parası ile alan, mahallede müzik ile ilgilenen ama osuruk bi barda çıkamayan, çıksada bu osuruk mekandan öte geçemeyip kendilerini rockstar sanıp çalarken müzikten anlamayan 3-5 salak kızın ağzının içine düşenlerin yaptığı eleştiri.
Over/Under başlık açanlara engel şart oldu artık.
Forumda dikkât çeken üye olmak için
elde " En over/under bas gitarist" başlığı kaldı açılmadık.
Eziğin biri akıl edip açmadan bi RoCukStar açsın hemen.
Burası hiç değişmemiş onca yıla rağmen halen aynı 😁