- Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla dinlemem deyince farklı oluyor. Belki eski bir manitayı hatırlatıyordur, belki saklı duygular piyasaya çıkıyordur falan.Belki de dinlemekten sıkılmıştır ☺
Asla dinlemem deyince farklı oluyor. Belki eski bir manitayı hatırlatıyordur, belki saklı duygular piyasaya çıkıyordur falan.Belki de dinlemekten sıkılmıştır ☺
Şarkı çok kötü değil ama gitarcı (bence gitarist değil ) gitarıyla şarkıya bir şey katamayip kötü sesiyle back vokal yapıp şarkıyı öldürmüş.Model - Mey çok hoşuma giden bir şarkı ama asla dinlemem :/
"gitarcı" yı bilemem ama Fatma çok güzel söylüyorŞarkı çok kötü değil ama gitarcı (bence gitarist değil ) gitarıyla şarkıya bir şey katamayip kötü sesiyle back vokal yapıp şarkıyı öldürmüş.
Gary Moore - The Loner
Jason Becker - Altitudes ( Aslına Perpetual Burn albümü baştan aşağı etkiler beni 😀😀😀)
Dream Theater - Space Dye Vest
Dream Theater - A Change Of Seasons
Yngwie Malmsteen - Crying
Megadeth -Tornado Of Souls
Steve Vai - The Crying Machine
Metallica - Nothing Else Matters ( Bu şarkıyla tanışmasaydım elektro gitar çalmazdım büyük ihtimalle 😀 )
Steven Wilson - Drive Home
Dream Theater - Metropolis Pt.1
The Loner sevilmez mi hiç ? Altitudes'ten bahsetmeye gerek duymuyorum, albüm olarak kaç kere başa sarıp dinlemişimdir. Ah Becker, ALS olmasaydı şu an ne işler yapardı adam.Oha dedim ilk 2'yi okuyunca, özellikle de The Loner, direkt benim liste başım gibi olmuş 🙂
The Loner sevilmez mi hiç ? Altitudes'ten bahsetmeye gerek duymuyorum, albüm olarak kaç kere başa sarıp dinlemişimdir. Ah Becker, ALS olmasaydı şu an ne işler yapardı adam.