Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 3 yıldır gitaristim alt rock üzerinden grup kurmak istiyorum bende daha çok mvo, duman, dktt, manga gibi grupları çalıyorum istersen beraber grup kurabiliriz iletişim umutt.23_
Merhaba. Size İzmir'den yazıyorum. Kendime ait slow rock pop vb parçaları seslendirecek solist arkadaş arıyorum. 300 tane kadar parçam var. BEBEGİM isimli bir yaz şarkısı hazırladım şu an da.Bu parçaları dijital platformlarda paylaşacağım. İlgilenirseniz ayrıntıları konuşmak üzere Devrim Kaynakdemir Instagram adresinden bana yazabilirsiniz. ( Profil resmi siyah olan Devrim Kaynakdemir hesabı )
Merhaba Eylül.Sozu müziği kendıme ait SLOV , pop , rock parçalarımdan bir bayan vokalin seslendirmesini istediklerim var. Digital platformlarda yayınlayacağım.Yaz için " Bebeğim " isimli bir parça hazırladım.İlgilenirsen Instagram'dan Devrim Kaynakdemir adresine yazar mısın ? ( Profil resmi siyah olan )