nokisss3 demiş ki:Josephking_1903 demiş ki:her metallica konseri arifesinde memlekette ne çok metalci olduğuna dair inanılmaz dehşetlere düşüyorum. daha 2 gün önce sohbet ederken ağızlarından serdar ortaç, demet akalın, v.s. gibi isimler çıkarken, konser yaklaşmaya başladıkça facebook'ta, twitter'da şurda burda keskin metalci sloganları atıp, simsiyah giyinerek türlü türlü pozlar veren insanlar, bu gibi konserler sona erdikten sonra kaldıkları yerden hayatlarına devam ediyorlar büyük bir popülist ahmaklıkla.
bu tarz insanlar yüzünden "metallica konseri" sözcük öbeğini duyunca bir adım geri atıyorum arkadaş, meydanı tamamen onlara bırakıyorum, "büyüksünüz, en kral metalci sizsiniz" deyip mikrofonu onlara uzatıyorum.
napıcak ,metal diye uyuyup metal diyemi kalkıcak.insanlar oraya şov izlemeye gidiyor.parasını veriyor, biletini alıyor ve şovunu izliyor.serdar ortaç dinleyende gider mozart dinleyende gider.şu 50 sene önceki mantıkla insanları kalıba sokmaktan vazgeçin
nokisss3 demiş ki:onur gururla ne ilgisi var bunun.başka tür müzik dinleyipte metallica konserine gelen insan evladı olamazmı.evet parayı verdi diye oraya gelip istediğini yaparak eğlenir.bunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok
panik_431 demiş ki:nokisss3 demiş ki:onur gururla ne ilgisi var bunun.başka tür müzik dinleyipte metallica konserine gelen insan evladı olamazmı.evet parayı verdi diye oraya gelip istediğini yaparak eğlenir.bunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok
Yarın birgün, hayvanın teki oranı buranı mıncıklarsa ses çıkarmayacaksın yani!
Josephking_1903 demiş ki:yazdığımı okumadan kendinizce yorumlar yapıyorsunuz. ben "sadece die hard fanlar mı konsere gider" demişim? yoksa ne demişim?
cebinde parası olan adam milletvekili oluyor, kıçı kırık konsere mi gidemiycek?
benim dem vurmak istediğim şeyi niye "bırakın yaa herkes istediği yere gider, bu ne örümcek kafalılık" a getiriyorsunuz?
benim uyuz olduğum ve takıldığım "metallicacı" kesim, poser tadında görüntüler verip, kendilerini sıkı metalcilermiş gibi gösterip, gerçek hayatlarında ise hiç te öyle olmayan çelişkili tipler.
yoksa ben kimsenin konsere gitme özgürlüğünün önüne set filan çekmedim.
bir metal festivalinde "slayer yerine serdar ortaç görmeyi yeğlerdim" söylemine ise diyecek fazla birşey yok, demek ki sen hiç slayer sevmemişsin, fazla uzatmayacağım.
nokisss3 demiş ki:panik_431 demiş ki:nokisss3 demiş ki:onur gururla ne ilgisi var bunun.başka tür müzik dinleyipte metallica konserine gelen insan evladı olamazmı.evet parayı verdi diye oraya gelip istediğini yaparak eğlenir.bunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok
Yarın birgün, hayvanın teki oranı buranı mıncıklarsa ses çıkarmayacaksın yani!
konuyla ne ilgisi var abuk subuk laf söylemek için laf söylüyosun.biraz düşünüp mantıklı konuş
parayı verdi diye oraya gelip istediğini yaparak eğlenir
illnino demiş ki:Birde bizim numaralıda bira alana Unirock kombine davetiyesi verdiler. Param kalmamıştı bilete,hediye oldu resmen.Para verip önceden bilet alanların tepkilerinede hak veriyorum.Kısacası böyle bir olay da oldu.