şu kategori olayına ayar oluyorum. lan yapın açık alanda çayır çimen millet sevdiği grup gelince öne yığılsın ilgilenmeyen geride kalsın. şurda izleyeceğim 4 grup var zaten. mtv kültürü konserleride etkileyemeye başladı.sevdiğin gruba paran kadar yaklaş. vıp sahne önü nedemek. eskiden önceden gelir kapı önüne yatardık gece bira şarap muhabbet canavar olurdu.heryerden walkman sesleri hey gidi hey.,stanbul dışından gelecekler için işkence. beşiktaşa yakın kalacak yer bulma sorunu var. en son tuzlada kalmıştım her gün 13 -14 lira yol parası veriyordum.yol parası desen cabası. saha içi bile alsan 500 liradan aşağı çıkamazsın. sahne önü zaten 1000 lirayı geçer. sahne önünde kırk yılda bir manowar dinleyip özenen adam olacak (hepsi için geçerli değil tabi) saha içinde ta anasının nikahında ölümüne manowar fanları olacak aradaki fark tamamen duygusal.
bu arada bende beşiktaşa yakın kalacak ev arıyorum 😀 3 gün misafir edecek metalci dostu , dynamo tozu yutmuş , rockmarket seyrederken gözleri bozmuş arkadaşlar sözüm size 😀