sadece metallica için gideceksen gereksiz olur festival bu adı üstünde.LunarStorm8 demiş ki:Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
sadece metallica için gideceksen gereksiz olur festival bu adı üstünde.LunarStorm8 demiş ki:Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
LunarStorm8 demiş ki:Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
halilpazarlama demiş ki:sadece metallica için gideceksen gereksiz olur festival bu adı üstünde.LunarStorm8 demiş ki:Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
panik_431 demiş ki:LunarStorm8 demiş ki:Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
Headliner oldukları için daha fazla kalacaklardır sahnede bence. 16-17 tane çalarlar sanırım.
insanlık namı kalmamış .175e aldıkları biletleri 250-300e satmaya kalkan gencolar var 🙂Puskuut demiş ki:Aynı şekilde benden de öyle.. Sonisphere Festivali'ne 2 Adet Saha İçi Kombine bilet aranmaktadır..Bileti alıp da gidemeyecek olanların veya satmak isteyenlerin insanlık namına bana ulaşmasını bir borç bilirim🙂
Msn : [email protected]
ben pazar gününe aldım 😀panik_431 demiş ki:Megadeth 1 saat, Anthrax 45 dakika çalacak. 🙂 Ben şimdi Akbank Axess kartı olan birisini arıyorum... :roll: