çook iyi be
HDSounDI diye bir Youtube kanalı, bir eserimizi keşfedip 10 gün önce -bizden habersiz- Youtube'a koymuş ve 40 küsür bin izleme olmuş. Bizim de biraz önce tesadüfen haberimiz oldu. Çok sevindik. Budur:
HDSounDI diye bir Youtube kanalı, bir eserimizi keşfedip 10 gün önce -bizden habersiz- Youtube'a koymuş ve 40 küsür bin izleme olmuş. Bizim de biraz önce tesadüfen haberimiz oldu. Çok sevindik. Budur:
ÇOK İYİSİNİZ.
Madem çok iyisiniz, birşeyi iyi yapıyorsanız bedavaya yapmayın. 😀
Şaka bir yana, bu tarz kanallarda genellikle revenue almazlar, ama alan olursa direk copyright dispute açın abi. Shared revenue de isteyebilirsiniz. Gavurlar çok acımasız direk yapıştırıyorlar copyright claim'i, siz de acımayın denk gelirseniz sizin üzerinizden para kazanan adamlara. 🙂
Herkese çok teşekkür ederiz. Biz bu eserlerimizi Audiojungle'a koymuştuk. Oradan 18 dolara lisanslanıyor (yarısı bize kalıyor). Sanırım oradan satın almışlar, dolayısıyla bu parayı ödemiş olmaları bu şekilde kullanmaları için yeterli. Yine de durumu araştırıyoruz ancak bu şekilde kullanılması işimize de geliyor. Bir dönem korsan albümlere pozitif yaklaşan bazı Türk müzisyenler gibi, bundan daha iyi bir tanıtım olamazdı diye düşünüyoruz. İstesek bu tanıtımı yapamazdık; zira saatte ortalama 200 dinlenme geliyor (dün akşamdan beri kontrol ettiğim kadarıyla). Hedefimiz bu izlemeyi kendimize çevirmek...
Güzel sözleriniz, övgüleriniz bizi herşeyden daha çok mutlu ediyor. Sons of Amon adına teşekkür ediyorum. Bu foruma pek takılmayan ortağım Ercüment Subaşı'ya da buradan sevgilerimi gönderiyorum 🙂
Adam altıntı yaptığı yeri info kısmında yazmış lakin sonra mı ekledi bilmiyorum ama sizin bir irtibat linki olmadığı için de sons of amon'a link atamamış (facebook,twitter grubu gibi vs birşey olmadığı için) yoksa var mı sons of amon için?
Ben de diyorum "Her parçada zırt pırt Audio Jungle ney lan?" diye 😀 Soundcloud'ta bile çıkıyor, o derece! Ahengi bozuyor çünkü. Demek bundanmış 🤔Herkese çok teşekkür ederiz. Biz bu eserlerimizi Audiojungle'a koymuştuk.
...
Gerçekten de harika bir kayıt olmuş, atmosferik egzantrik enstrümantal bombastik rock... İnşallah yakın zamanda bir albüm ile karşımıza çıkarsınız.HDSoundDI kanalındaki eserimiz milyonu gördü. Nice milyonlara hep birlikte...