Sinan Güngörer 4 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 YouTube versiyonunu da ekledik. Tabi düzgün ses kalitesi için iTunes ya da Spotify tavsiye ederiz. (iTunes daha iyi gibi sanki)
YouTube versiyonunu da ekledik. Tabi düzgün ses kalitesi için iTunes ya da Spotify tavsiye ederiz. (iTunes daha iyi gibi sanki)
serhataninmis 26 Temmuz 2016 #43 Neden sinan abinin kayıtlarını dinlerken red alert oynuyormuşum gibi hissediyorum ? Bunu tek hisseden benmiyim yada. 🙂
Neden sinan abinin kayıtlarını dinlerken red alert oynuyormuşum gibi hissediyorum ? Bunu tek hisseden benmiyim yada. 🙂
hackeiommi 26 Temmuz 2016 #44 serhataninmis demiş ki: Neden sinan abinin kayıtlarını dinlerken red alert oynuyormuşum gibi hissediyorum ? Bunu tek hisseden benmiyim yada. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Yalnız değilsin. Dayaklık bu adamlar dayaklııııık! 🙂
serhataninmis demiş ki: Neden sinan abinin kayıtlarını dinlerken red alert oynuyormuşum gibi hissediyorum ? Bunu tek hisseden benmiyim yada. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Yalnız değilsin. Dayaklık bu adamlar dayaklııııık! 🙂
Sinan Güngörer 27 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #45 @serhataninmis @hackeiommi öyle diyorlar ama ne oynadım ne dinledim. Quake 2'nin müziklerini çok severdim oyunu sevmesem de. bu arada alt bilgi: bu kayıtta gitarları akustik gitarla dubleledim, ilk denememdi, fena olmadı gibi ama sonra başka şarkılarda bu kadar iyi olmadı.
@serhataninmis @hackeiommi öyle diyorlar ama ne oynadım ne dinledim. Quake 2'nin müziklerini çok severdim oyunu sevmesem de. bu arada alt bilgi: bu kayıtta gitarları akustik gitarla dubleledim, ilk denememdi, fena olmadı gibi ama sonra başka şarkılarda bu kadar iyi olmadı.
K-man 27 Temmuz 2016 #46 Ellerinize sağlık şarkılar çok sağlam olmuş😉 Bu arada Amon Starcraft'taki Amon mu acaba? 🙂
Sinan Güngörer 22 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #47 Arkadaşlar, albüm! iTunes: Lock & Load by Sons of Amon on Apple Music Spotify: Lock & Load www.sonsofamon.com Facebook: Sons of Amon YouTube: Sons of Amon Umarım beğenirsiniz. (bu da albüm tanıtım🙂
Arkadaşlar, albüm! iTunes: Lock & Load by Sons of Amon on Apple Music Spotify: Lock & Load www.sonsofamon.com Facebook: Sons of Amon YouTube: Sons of Amon Umarım beğenirsiniz. (bu da albüm tanıtım🙂