ben çok seviyorum ya 🙂 gerçi birazcık geç çıkıyo ama...olsun o kadar :!:
gzdejen demiş ki:linkler için saolun
evet gece 3gzdejen demiş ki:nee gece 3 mu???
ben öyle düşünmüyorum ya.bölümler çok daha iyi bence.nedense movie de pek gülmedim.ama size önerebileceğim süper blmleri var.perpetual_desolation demiş ki:utanmasam her repliğini ezberliyecem yaa.. din min felsefe tanımıyolar abi ve inanılmaz güzel tiye almalar var (adorable..) özellikle southpark the movie gelmiş geçmiş en komik filmlerden biridir.. şaheserdir 😀
abi blmün adını verebilirmisin çok merak ettim şu blmü!s_hifty demiş ki:oo abi hatta türkiyede vcd de çıktı süper seslendirmişler türkçe ve bayada küfür ediyolar bulursanız kaçırmayın ama orjinal seslere değişmem geçen bir divx ini buldum 3 tane bölüm var içinde din le ilgili bölümler bunlar birinde tutku(isanın çilesi)yle dalga geçmişler ölüyodum saat gece 4 😀
hehehehe ne rastlantı yaf.sen gel bide benim ev arkadaşımı gör. hem şişko hem uyanık bişey.onunlan birlikte izliyoruz blmleri ve benim niye o kadar güldüğümü geç anladı ama artık oda kabul ediyo.akinu demiş ki:Bir arkadaşım Cartman'a çok benziyor (hal tavır karakter olarak) sesi de hafiften onu anımsatıyor, onun için Cartman ile arkadaş gibiyim çok komik 😀