protesto ediyorum ve izlemiyorum...kenny istiorum!
En sevilen kısmının bu bölüm olduğundan olsa gerek exe formatına çevirmişler. Yeri gelmişken söyleyeyim ; exe dosyaları işletim sistemi Mac-OS olanlarda çalışmaz.Dorfmeister demiş ki:bigger, longer, uncut da en sevdiğim bölüm cartman'ın kyle's mom is a bitch performansı 8)
yav arkadaşım sanane bizim keyfimizden bence cnbc-e bir sürü çok güzel dizi var sputh park bunların başında gelir seinfeld de severim ama sen yazıları tam okumamış yada south park ı hiç izlememişsin biz ne diyoruz endi dini siyasi ... gibi değerleriyle dalga geçiyor sen demişsinkilordwild demiş ki:ya arkadaşlar sienbisiee de çıkan otu boku izlemek zorundamısınız , altyazı okumak dahamı zevkli, bize amerikan kültürünü pompalayan gün boyu saçma sapan diziler mesela ally mcbeal - acayip bi şekilde tecavüz etme isteği var içimde bu yaratığa -- , vampirli bir dizi vampirler espri yapıyor geyik yapıyorlar -- 24 saat - south park denilen iğrenç şey -- o kanalda bir tek seinfeld izlenir gerisi yalan , yani abi bütün gün bu kanalı seyreden çok insanlar var, dandik espriliere kahkahayla gülüyorlar ve ben sinir oluyorum anlıyomusunuz sinir oluyorum bombalamak istiyorum o kanalın binasını havaya uçurmak istiyorum , cnbce denilen olaydan nefret ediyorum ya
lordwild demiş ki:bize amerikan kültürünü pompalayan gün boyu saçma sapan diziler.....
la havle vela.... 🙂