1000mirrors demiş ki:Ike'ın kaybolduğu bölümü hatırlıyo musun,bir barda masanın ayağının altına koymuşlardı,sallanmasın diye.Bu adamlar harbiden çok aşağılık!
o bölümden bahsediyorum ztn 🙂
1000mirrors demiş ki:Ike'ın kaybolduğu bölümü hatırlıyo musun,bir barda masanın ayağının altına koymuşlardı,sallanmasın diye.Bu adamlar harbiden çok aşağılık!
O bölüm de süperdi.KKK üyeleri siyasi programlarını maddelerle açıklıyordu.CoRReiN demiş ki:ayrıca chefin bir olayı daha war ehuea
hangi bölümdü işte KKK nin olduğu bölüm etrafta white power white power diye dolaşırlarken
southpark bayraını ırkçı olması ile ilgili ehuea
orda herkesin önünde işte bilmem kaç yıl önce biri bu durumu protesto etmek için kendini yakmıştı işte ben de öyle yapacağım deyip herfin tekini yakıodu orda yarılmıştım resmen ehuea 😆
Puhahaoha harbiden o sesi duyar gibi oldum.beyaz_yalanlar demiş ki:cartman adamım benim yaw.. bu kdr it bi karakter olamaz bi dünyada yahu..
hele annesine bi şey için yalvarırkenki ve kediye küfrederkenki halleri yok mu? öldürür adamı...
"mooooooooooooooooooooom... pleaseeeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooooom!!!"
Innocence_Faded demiş ki:Yeni yayın döneminde yok dime south park 🙁
1000mirrors demiş ki:Harbiden yok galiba.Geçen pazar unutmuştum izlemeyi ama yine de tesadüfen o saatlerde cnbc-e açıktı ve south park yoktu.Sonradan aklıma geldi.Gerçekten kaldırdılarsa protestoları bu başlıkta düzenleyelim,örgütlenip yeniden yayına aldıralım.
UzaysIz demiş ki: