hıııaaaahahahahahahaha bu sefer harbiden helaaal mustafa abiiiyyy 😀 sabah sabah kahkaha attırdın 🤣Ve sonra kız demiş ki ; "allahım ne kadar da patlak kulak bir erkek"
hıııaaaahahahahahahaha bu sefer harbiden helaaal mustafa abiiiyyy 😀 sabah sabah kahkaha attırdın 🤣Ve sonra kız demiş ki ; "allahım ne kadar da patlak kulak bir erkek"
Ne oluyor yahu?
Yok sorun değil. Bir şey mi oldu acaba dedim.Böyle bir tekerleme varmış kafama esince yazdım eğer rahatsız olduysanız silebilirim mesajı kusura bakmayın.
Üstad adamlık müzik ile ölçülemez... Sen ben bu işi keyif için yapıyoruz ama isim vermeyim ne gitaristler var pop orkestralarında çalan! Senim benim bildiğim müzikaliteyi yutan, çıkartıp tekrar yutan tanıdıklarım hemde... Bence ağır olmuş sözün... Müzisyen müzisyene sayğı duymalı ve herkesin herkesten öğrenmesi gereken şeyler olduğu bilmeli... Pop/hafif batı dediğin müziği hakkıyla icra eden adamlar jazz armonisi yutmuş adamlar bunuda hatırlatayım tırnak içinde...
Seviyorsan git konuş bence...O değil de bir kız var, beni benden alıyor yemin ediyorum.
Hadi hayırlısı 😀 Düğüne çağırırsınız artık 😛Konuşuyorum şu anda 😉
O değil de bir kız var, beni benden alıyor yemin ediyorum.
Seviyorsan git konuş bence...
🙂
Konuşuyorum şu anda 😉
Adı geçtiği "o" anda, Oğuz'un konuştuğu sen olmayasın Furkan?! Ben mi fesat düşündüm acaba 😀
Gece gece gol atmışsın hakan abi. Tebriklerimi sunuyorum. O değil de hatun kısa kesti. Biramı alıp sokağa atasım var kendimi. Uffff.
Haydaa...Adı geçtiği "o" anda, Oğuz'un konuştuğu sen olmayasın Furkan?! Ben mi fesat düşündüm acaba 😀
Yok estağfurullah Hakan abi takılıyorum ben de 🙂Saçmalama başlığı yahu. Kasılma sakın 🙂
Ne alakası varsa sabah sabah Yıldo'nun Fenasi Kerim vakasını hatırlattı bu bana. :yuck:Telefonu her elime aldığımda ''Arama Kaydı'' yazısını görünce gülüyorum Şahin K. Film ismi yapsın bunu 🙂
Bide soyadı Aktaş olan arkadaşlarla tanisinca oluyo bu bana , arka arkaya soyadını söyletmek istiyorum 🙁