Kars'ta acayip rahat bir askerlik yaptım. Şehrin önemi yok. Tugay mı karakol mu nereye düştüğün önemli.Askerliğini Şanlıurfa'da yapan var mı lan? Kebap mı yeriz, boku mu yeriz nedir ne değildir?
Kars'ta acayip rahat bir askerlik yaptım. Şehrin önemi yok. Tugay mı karakol mu nereye düştüğün önemli.Askerliğini Şanlıurfa'da yapan var mı lan? Kebap mı yeriz, boku mu yeriz nedir ne değildir?
Ne güzel işte.Bu gün sınavdan cıkıp arabaya bindim arkadaşta yanımda usul usul gidiyoruz bir elimde kola bir elimde direksiyon. Aniden yola bir çocuk fırladı tam vuracakken frenlere asıldım lastikler öttü falan neyseki ne çocuğa birşey oldu nede kolam döküldü yola devamettik stop.
Kars'ta acayip rahat bir askerlik yaptım. Şehrin önemi yok. Tugay mı karakol mu nereye düştüğün önemli.
Kebap 😉Tugay. Çoğu kişi rahat yaparsın diyor. Ama öğrenmenin sınırı yok. 🙂
Artık çok geç 😉Bence erkeklerin dna'sında hatalı bir gen var ve bu gen 25-30 yaş arasında evlenmelerine neden oluyor. tüm hayırsever erkek bilimadamlarının bunu engelemek için gönüllü olarak çalışması lazım.
Çok saçma. O zamanlarda at yarışı yoktu.Nasreddin Hoca altılı ganyan oynamış ve eklemiş. Ya tutarsa ?