HSH Strat mı olur yea? (ben gaçhayım) 😀İçimi okudun içimi. 🙂
Amacım oydu zaten gitarı satmaktaki. Cort'un Hbs serisi çok hoşuma gitti. Yanına da Tonal hazırdı yani. Bakalım işte. 🙂
İyi kötü de değil iyi alınır. Da cort'a para kalmaz 🙂
Bir tane basligimiz vardi fiyat danisma türünden. İsmini hatirlamiyorum ama iceriginde almak istedigi ikinci el ekipmanin ortalama fiyatini soranlar, satmak istedigi fakat artik uretimi olmadigi icin referans fiyat bulamadigindan dolayi ortalama bir fiyat ogrenmek isteyenler vb. ürün-fiyat iliskilendirmesi ile ilgili olan basligi ariyorum. Hatirlayan, bilen var midir bana yardim edecek?
Denizin soğuk sularından çıkarak ... 🙂19631 eklentisini görüntüle
Ankara'nın neyi meşhurdu lan diyenlere gelsin. İ. Melih'imiz meşhur. Aahahah 🙂
Dünyada takılcak şey mi kalmadı dostum Git Suriyeyi izle bakalım ordaki cesetlerin sokaktaki parçalarını görüp kusmaktansa nilin seni kusturmasını yeğlersin eminim.Radyoda bir Nil Karaibrahimgil reklam müziği daha duyarsam kusucam artık. Eve Pınar süt sokmuyorum, çok şükür Digiturk zaten yok. Gına.
hmm.Dünyada takılcak şey mi kalmadı dostum Git Suriyeyi izle bakalım ordaki cesetlerin sokaktaki parçalarını görüp kusmaktansa nilin seni kusturmasını yeğlersin eminim.
başlığın hakkını vermişsin .Dünyada takılcak şey mi kalmadı dostum Git Suriyeyi izle bakalım ordaki cesetlerin sokaktaki parçalarını görüp kusmaktansa nilin seni kusturmasını yeğlersin eminim.