- Konu Sahibi Konu Sahibi
Parantez içini görmeden, strat köprüsü okudum yahu. Eheheh. 🙂
Doğru, (ciddi cevap veriyorum), Di Marzio X2N manyetiklerin okumadan çöpe attığımız kağıdında, çıkış gücü ve mıknatısları çok kuvvetli olduğu için, tellerin manyetiklere çok yakın tutulmaması gerektiği yazar. Zira telin titreşimi dolayısı ile sustain, kısa sürede sönümleniyormuş.n'oluyomus oyle olunca?
Sen ne diyosun, Amazondan filan sipariş verip sıfırını gümrüğüyle kargosuyla aynı fiyata alabildiğin ilanlar var. 😀(Dikkat, gönderme içerir)
Sıfırı müzik markette 400 lira olan bir X ürünün, 2. eline 250 lira isteyip bir de üstüne "piyasanın yarı fiyatına" veriyorum diyen adamlar yok mu. Hastayım lan.
Harbiden yav. Millet bir acaip olmuş. Sat istediğin fiyata kardeşim beni bağlamaz. Ama oraya yazma bari piyasanın yarısı diye. Kör değiliz ya.Sen ne diyosun, Amazondan filan sipariş verip sıfırını gümrüğüyle kargosuyla aynı fiyata alabildiğin ilanlar var.
Aşırı hızdan ehliyeti aldılar abi, ceza bitsin, gezdireyim. 😀Harbiden yav. Millet bir acaip olmuş. Sat istediğin fiyata kardeşim beni bağlamaz. Ama oraya yazma bari piyasanın yarısı diye. Kör değiliz ya.
O değilde, şu el arabasıyla gezdirsene bi gün?
Aşırı hızdan ehliyeti aldılar abi, ceza bitsin, gezdireyim.
Edit: Ne cezası var bilmiyormuşum
Mex strata teleye 1000 - 1100- 1200 diyolar ya. Ayar oluyorum.
Ha bide bunları "keyfi" eskitiyolar.
Katliam sebebi.
Hey yaşa yahu. Gitarı al torunluk yap o gitarı eskiyecekse öyle eskisin. Ne diye orjinalini neden bozarsın ki ya? Belkide alma ihtimalim olan 5-6 Meksika Fender' i sırf relic yüzünden almamışımdır. Bide çok güzel görünüyor diye yazıyolar. 🙁 Yaaazııııık. 🙁Mex strata teleye 1000 - 1100- 1200 diyolar ya. Ayar oluyorum.
Katliam sebebi.
Meksika Stratım var benimde, geçenlerde bi satma durumum oldu. Hala haber bekliyor iki arkadaş. 1100 Liradan. Satılıyor ki, isteniyor hocam. Bi de o durum var. 🙂Mex strata teleye 1000 - 1100- 1200 diyolar ya. Ayar oluyorum.
Katliam sebebi.
Meksika Stratım var benimde, geçenlerde bi satma durumum oldu. Hala haber bekliyor iki arkadaş. 1100 Liradan. Satılıyor ki, isteniyor hocam. Bi de o durum var. 🙂
Edit: Eskitme olayına bişey diyemiyorum...
Düzgün olur yeni olur temiz olur satarsın 1100 liradan hiç bişey demem.
Ama orasını burasını yontup da " çok hoş çok tatlı relic oldu eskitme oldu falan " bide buna 0 a yakın fiyat çekip satıyorlar.
O değilde forumda 1500 e usa standart var. Para olcakta alıcan anasını satıyım.
Alemsin Hakan abi yav. 🙂O Meksikalar Amerikandan sayılmaz, pronto işi onlar, Javier eli değimiş Strattan hayır gelmez, daha üretimden cünüp onlar
Ha şöyle bir durum var. Benim gitarımda zaten 500-600 liraya yakın harcama var. Manyetik vs. vs.
Stok halde olsa ayıptır 1000 - 1100 istemek. O konuya katılıyorum elbette.
Ki zaten bugün Kore Squier başlığınada yazdım. Hala 700-800 liradan satılan Squierler var.
Bir garip piyasa.
O paraya da iyi kötü ikinci el lambalı amfi, üstüne bir de Cort strat alınır yahu. Garip ne kelime, lanetlenmiş bu piyasa