"Saçmalanmaz, taranır" diyip kaçayım 😀 Siz de bana küfrededurun 😀 İyi akşamlar 😀
Public Sub MuhtesemEspri()"Saçmalanmaz, taranır" diyip kaçayım 😀 Siz de bana küfrededurun 😀 İyi akşamlar 😀
Public Sub MuhtesemEspri()
Me.Visible=False
Kill Me
End Sub
Oooo Basic. Alırım bi' satır 😀Public Sub MuhtesemEspri()
Me.Visible=False
Kill Me
End Sub
10 liralık motora 3 lira dediler ya lan!!!! kaskosu 1 lira... vayyy arkadaş yawwwwulan bi motor aldık. Trafik sigortası kasko fiyatlarından daha pahalı bu nedir arkadaş.
Sigorta şart, Ryu gelir motoru dağıtır yoksa.10 liralık motora 3 lira dediler ya lan!!!! kaskosu 1 lira... vayyy arkadaş yawwww
O zaman en kral saçmalama benden son zamanlarda ki...
Öööööaaaaaeeeğğğğğğ !!!
Sabah sabah sen de entegreleri yakmış gibisin öyle bi koku geldi. Ben geleli 1 ay oldu olum asıl sen nerelerdesin? 😀Ooo Oğuz gelmiş. OO Rohat abi de burada. Nasılsınız? İyi ya nolsun, yuvarlanıp gidiyoruz dibe. Nasıl? Ha aynı nolsun. Rohat abi senin entegreler duruyor hala ya, vermediler destek, biz de kendimiz yaptık prototipi. Sen naptın ne ettin? Oğuz Tokai güzelmiş, güle güle kullan eline yakışmış, tonlar da yakıyor, izledim YouTube'dan. Eyvallah, haydin kendinize iyi bakın, selamlar diğerlerine de.
gördüğüm kadarıyla ağaç bayağı kurumuş. yalnız tonal açıdan diğer amerikanları dövememiş biraz dayak yemiş gibi duruyor.SATILIK GİBSON STUDİO {{{{{MADE IN USA}}}}}
Gitar AMERİKA ÜRETİMİDİR, Çin malı nerde yapıldığı belli olmayan pis kokan epiphonelarla kıyaslamayın. Bu model AMERİKA YAPIMIDIR.... Kozmetik olarak 9/10 alır. Kullanıma bağlı olarak her ikinci el gitarda illaki olan ve çalıma etki etmeyen kusurları vardır. Fotolarda görüldüğü gibi köprü ton knobu tutukluk yapabiliyor ama önemli bişey değil bir luthiere 5 liraya yaptırılabilir. Geri kalan her özelliği canavar gibi çalışıyor. Bakımları ve ayarları tamdır. Çatır çutur tonları vardır. AMERİKA YAPIMIDIR. Çinde lağım kenarlarında yetişen ağaçlarla yapılan epiphonelarla hiç kıyaslamayın bile...
Studio modeli olsada ton kalite ve işçilik anlamında gibson custom shop ayarındadır. Standard Les Paullerden fersah fersah üstün bir gitar. Zaten Gibsonın 1935-2013 ve 2015-2016 yılları arasında ne kadar b.ktan, işçilik ve kalite açısından ne kadar rezalet gitarlar ürettiğini herkes biliyor. Ben bu gitarı gibsonın tamda kailte olarak zirve yaptığı 2014 yılında deneyerek almıştım. Denerken mağaza çalışanların ağızları açık kaldı böyle süper ton mu olur dediler. Satmamak için binbir takla attılar ama nafile. Aldım çıktım....
Fiyat olarak 3900 TL diyorum. AMERİKA YAPIMI bir gitar için fiyatı oldukça uygun tuttum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...
![]()
AMERİKA