Hangi yıl olduğu önemli mi 50 60 70 arasında fark var mı renk dışında?Her ikisini de kullanmış birisi olarak Classic Vibe diyorum. Player vs gibi ara modelleri ne olduğu ve tutarlılığı belli olmayan modelleri seçmeyin derim. Player serisinin öncesinde Squier ya da Fender yazması benim için bir şey ifade etmiyor.
Çoğu Classic Vibe serisi bana göre Player' dan daha iyi. Elime 2 tane Classic Vibe 2 tane de player geçti her ikisinde de Vibe öne çıktı. Ton konularında bence daha parlak ve klavyenin daha rahat olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar dayanma konusu ise ikisi de dayanır. Ton konusunda ise Vibe ciddi anlamda iyi bir gitar bence. Gidin bir mağazada deneyin farkı göreceksiniz.
Ben geçen sene 28K' ya Player Telecaster almaya gitmiştim fakat 12K' ya Classic Vibe alıp çıktım mağazadan.
Bu benim kişisel deneyimim ve öngörümdür, aksini iddia edene saygım var.
Ben player serisini severim ama CV. Hatta 2017 falan öncesi bulursan çok tatlı gitarlar. Ben 50's versiyonunu çok seviyorum ama 60 da çok iyi.Squier Classic Vibe Strat serisi vs Fender Player Stratocaster. Hangi gitarı almalıyım? Alınca değiştirmeyeceğim uzun yıllar dayanıcak gitar lazım.
İzmirdeyim renk farklı olsa alırdım muhtemelen klasik renginden nefret ederim, iyi satışlar teşekkürler.Eğer Player düşünürsen benim ilanı ben yine alta koyayım. Yukarıda yorum yapan arkadaşlarımın bahsettiği Squier Vibe modelini denemedim. O nedenle aralarındaki farka dair bir yorumum olmayacak. Bununla beraber Playerla ilgili konuşmak gerekirse klavyesi, sap tutuş hissiyatı oldukça rahattır özellikle pop, blues ve rock tonlarına oldukça iyi yanıt veriyor. Yine forumdan bir arkadaşın üst model Fenderiyle de karşılaştırdık. Kendisi switch geçişlerinin daha hoş geldiğini ve Pau Ferro klavyenin rosewooda göre çok büyük bir fark hissettirmediğini ifade etmişti. Ben ise daha sert müzik yapma ihtiyacım ve gitar adedini azaltmak istediğim için satıyorum. İzmir civarındaysan beklerim. En azından denemiş olursun.
'Fender Player Stratocaster 3 Tone Sunburst - ACİL' konusundaki mesaj Satılık - Fender Player Stratocaster 3 Tone Sunburst - ACİL
satış olarak her zaman fender gitarlarımı satmak çok kolay olmuştu.Fender her zaman Fender'dir.
twang soundunu zaten köprüdeki single manyetik veriyor, Humbucker manyetikle o twangı alamazsın ki zaten.. yani alırsın tabi fakat tatsız mı olur ne bileyim yotwangy strat tonu versin
Fender Standard serisi vardi yerini Fender Player serisine birakti (fiyat da $100 kadar artti). Her iki seri de Meksika. Fender daha sonra Player serisini de durdurdu yerine Player II serisini getirdi (fiyatlari gene arttirdi). Bu Player II serisi de Meksika. En sonunda da fiyat olarak bu Player II serisinin altinda ve Squier CV serisinin ustunde gene Standard diye adlandirdigi Endonezya yapimi Standard serisi cikardi. Fender Standard serisi artik Endonezya yapimi! Bence buyuk hata yaptilar. Bu yeni Endonezya yapimi Standard serisi fiyat olarak CV'lerin bayagi uzerinde ama ozellik/kalite olarak CV'lerden cok farkli degil gibi gozukuyor (kendim deneyimlemedim). Bu Endonezya Standard serisinin govde agaci ve klavye agaci eski Meksika Standard serisindeki gibi Alder ve rosewood degil mesela... Sanki kafadaki markayi Squier yerine Fender yazip $100-$200 daha fazla istiyorlarmis gibi...Fenderler genelde meksika diye ya da player serisi olarak ilandalar. Hangi seri hangi model almam gerektiğini çok anlamadım açıkçası. Kalın boru gibi sap sevmiyorum bir de. Denediğim cv 50s tele fena değildi bu bakımdan.
Hadi ya, ben neck'teki single veriyor diye biliyordum. Hatta neck'teki single ve köprüdeki hb de single'a bölünüp beraber kullanılabiliyor gibi bir varsayım bile yaptım 🙂twang soundunu zaten köprüdeki single manyetik veriyor, Humbucker manyetikle o twangı alamazsın ki zaten.. yani alırsın tabi fakat tatsız mı olur ne bileyim yo
Teşekkür ederim özetlemişsiniz. Bu serilerden en geçer akçe eski standard serisi sanırım. Klavyeleri squier cv gibi kalın vernikli değil ama sanırım. Daha light bir vernik var gibi fotolarda, tam da anlaşılmıyor bazen.Fender Standard serisi vardi yerini Fender Player serisine birakti (fiyat da $100 kadar artti). Her iki seri de Meksika. Fender daha sonra Player serisini de durdurdu yerine Player II serisini getirdi (fiyatlari gene arttirdi). Bu Player II serisi de Meksika. En sonunda da fiyat olarak bu Player II serisinin altinda ve Squier CV serisinin ustunde gene Standard diye adlandirdigi Endonezya yapimi Standard serisi cikardi. Fender Standard serisi artik Endonezya yapimi! Bence buyuk hata yaptilar. Bu yeni Endonezya yapimi Standard serisi fiyat olarak CV'lerin bayagi uzerinde ama ozellik/kalite olarak CV'lerden cok farkli degil gibi gozukuyor (kendim deneyimlemedim). Bu Endonezya Standard serisinin govde agaci ve klavye agaci eski Meksika Standard serisindeki gibi Alder ve rosewood degil mesela... Sanki kafadaki markayi Squier yerine Fender yazip $100-$200 daha fazla istiyorlarmis gibi...