Squier Bullet veya Affinity Stratocaster alıp zamanla köprü, burgular ve köprü manyetiğini değiştirip coil-split'e çevirmek istiyorum pull push ile hem SSS hem HSS olarak kullanabilirim diye düşünüyorum. Genelde alternatif rock, grunge ve punk çalıyorum fakat metal çaldığım zamanlar da oluyor. Sizce böyle bir şeye girişmeye değer mi? ekonomik şartlar gerçekten zorluyor gönül ister Fender alalım fakat zor. İnternette okuduğum konularda bazıları bunları yapsan da ağaç kalitesinden ötürü bir şey farketmez diyor bazıları gerçekten güzel sonuçlar çıkıyor diyor. Şuan Epiphone LP VE kullanıyorum fakat tipinden ve renginden ötürü bunu modlamak istemiyorum. Squier stratların ağaç kalitesi nasıldır sizce? 5 yıldır çalan biri olarak bu kadar detaylı farkları hissedebilir miyim? uzun yıllar kullanmayı planladığım bir gitar olacak bu. Genelde kendi halimde çalan biriyim ileride ufak sahneler alma ihtimalim var. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Görünüm olarak siyah pickguard, knob vs. alıp Vandalism Strat'a benzetmeyi planlıyorum aşağı yukarı (etiketsiz ve yıpranmamış hali)