- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu bulmak zor, tahmini konuşulabilir ancak. Rondo'nun ayrı sattığı SX gövdeleri HSS. Büyük ihtimal ash ve American Alderler de HSS'tir.
Benim hatırladıgım havuzun komple bos oldugu ve bu kesme bıcme ıslemıne gerek olmadıgını hatırlıyorum.. Cunku dusuk butcelı gıtarlarda agactan kacmak ıcın bu havuza pek ozen gostermezler .. Genelde ıyı ve pahalı stratlarda sss ise sadece sıngle manyetıgın gırebılecegı bır oyuk bulunur.. Tabı bazı fırmalarda degısıklık olabılır.. Benım gordugum fenderler ve dıger stratlar bu yondeydı en azından.. Bu sx alder govdelerıne ornek..
Anladım inşallah böyledir diyiyim böyle olsun 😀 Eğer böyleyse manyetik satın alıcağım,ya elektro bağlamacı tarzı biyere götürüceğim yada manyetik bağlantı şemasını bir elektronikçiye götürüp yaptırıcağım,switche bir işlem yapmıyolar değilmi switch en soldaki singleyi direk hb olarak algılıyor ? Bide bu vol potansını push sistemi varmış işte bir manyetiği 8k 16k yapmak için bunuda elektronikçi bağlantı şemasından yapabilirmi ? Çok başınızı ağrıtıyorum gecenin bi yarısında amaBu resmını gonderdıgım govdeler hss yapmak ıcın bır ısleme gerek yok ama hsh yadahhh yapılacaksa ıslem gormesı gerek..