Stagg L400

Arkadaşlar bu gitarı almayı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir ? Daha önce hiç kullanmadım, sert tonlarda nasıldır ? Örneğin metallica,death vs çalmaya kalksam karşılar mı ihtiyacımı ? Yanlış anlaşılmasın sadece bunları çalıcam demek istemiyorum ama gitarın sert parçalardaki performansını sormak istedim. Bir konuda,bir arkadaştan 2.el alıcam bu gitarı. Temiz olduğunu söylüyor gitarın olması gereken fiyatı nedir ? Şimdiden sağolun.

Stagg marka bir lespaul kullandım sahnede yaklaşık 1 sene boyunca, 7 konsere falan çıkmışımdır o gitarla. Clean tonları gayet yeterli idi, driveda çok çok başarılı gitarlar değiller ama çok kötü de değiller. Umduğundan, fiyatından çok daha yüksek bir performans alacağıdan emin ol o gitardan. Grup isimleri ile, tonları ile kısıtlama kendini. Bütçesine göre güzel gitarlardır stagg les pauller.

Teşekkürler yorumun için. Şimdiye kadar Cort X2 kullandım, bu ikinci gitarım olacak. X2 den sonra sanırım oldukça rahat gelecektir bana 🙂

Fiyatı konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. 250 tl civarı vereceğim, uygun mudur ?

Floyd Rose'a alışkın değilim açıkçası 🙂 Şimdi elimde şöyle iki imkan var. Ya 300ytl'ye emg-hz manyetikli Cort X11 alıcam, ya da dediğim gibi 250ytl civarına Stagg LP alıcam. Aradığım özellik daha çok rahat kullanım. Cort X2 den çektim biraz, parmaklarımı artık yormasın istiyorum 🙂 Hangisi daha mantıklı bir seçim olur sizce ? 300 Liraya CortX11 mi 250 Liraya Stagg L400 mü ?

Klavye rahatlığı istiyorsan x11 gönlünü fetheder, tonları da Stagg'ın herhangi bir gitarına 11 basar =))

Ama floyd rose'dan uzak dur derim hele hele kullanmam diyorsan 🙂

Geri