elmayra demiş ki:otomatik portakal harika bi filmdir ama bir film varki onu tek geçerim stanley kubrick diyince."the shining"
jack nicholson ın muheteşem oyunculuğuda eklenince yüzlerce kez izlememe rağmen hala ilk defa izliyormuş havası estiren nadir filmlerdendir benim için
Cursed-One demiş ki:space odyssey konusuna katılıyorum. hatta sevinerek katılıyorum. bende bi sorun var zannetmeye başlamıştım. ama kubrick in hstasıyımdır özellikle otomatik portakalın.
Bu avatara sahip olup Otomatik Portakalı seyredememek büyük kayıp bence...TerbiyesiBozuk demiş ki:OTOMATİK PORTAKAL ı izleyemedim hala ona yanarım ben :bilmem :bilmem
Sen bilirsin o zaman. Gözü tamamen kapalı filminin yönetmeni o muydu?blackjoe demiş ki:bütün filmleri var bende ...... :cigara
evet o.ShaiRizm demiş ki:Sen bilirsin o zaman. Gözü tamamen kapalı filminin yönetmeni o muydu?blackjoe demiş ki:bütün filmleri var bende ...... :cigara
teşekkürler tahmin etmiştim zati 😆efsome demiş ki:evet o.ShaiRizm demiş ki:Sen bilirsin o zaman. Gözü tamamen kapalı filminin yönetmeni o muydu?blackjoe demiş ki:bütün filmleri var bende ...... :cigara
Layne_Staley demiş ki:Kiç çekmiş bugüne kadar bir 2001 A Spacwe Odyssey daha ya?
beksav da bu ayın sinema programında 2001 uzay macerası var.bilim eğitim estetik araştırmalar vakfı kadıköyde.istanbullular şanslı...offfof..2001; UZAY MACERASIKiç çekmiş bugüne kadar bir 2001 A Spacwe Odyssey daha ya?
ShaiRizm demiş ki:Sen bilirsin o zaman. Gözü tamamen kapalı filminin yönetmeni o muydu?