Her zamanki gibi geç kalmak konusunda üstüme yok
🙂pazartesi screen'leri koyacaktım oysa
🙂neyse kısmet bugüne Star Wars:Battlefront'ta...
1024*768 - 4xAntiAliasing,16xAntisotropic Filtering ile oynadım oyunu..
Resimlere tıklamanız yeterli full boyutlar için..imageshack açılınca bir kez daha tıklamakta fayda var zira imageshack resmi ekrana sığsın diye 960*720 gibi garip bir boyuta ufalttığından görüntüde bozulmalar oluyor..imageshack'te bir kez daha tıklayınca 1024*768 olarak görebilirsiniz..
Resim1:
Rhen Savaşı ve dost saflarda bir AT-AT..düşman olmaması güzel bu aletin
🙂Zira iki ion cannon ve dört laser podu var bilindiği üzere
🙂Snowspeeder ile ayaklarına dolaşmak da zor iş
🙂
Resim2:
Geonosis çöllerinde bir bölüm..Oyunun en sevdiğim bölümüydü,atmosfer görülebildiği üzere mükemmeldi..Şu Örümcekimsi alet(adını unuttum)lerden az çekmedim..solda görülen AT-TE bu bölümde en büyük yardımcımız...
Resim3:
Oyunun kesinlikle en zor bölümü.Battle For Kashyyk.Her yöntemi denememe rağmen uzunca müddet uğraşmam gerekti..Bunun temel nedeni üslerin kolayca ele geçirilebilir olması..Jet Trooper olarak oynamak farz..atmosfer yine mükemmel..
Resim4:
Oyunun en zevkli ama verimli kullanması en zor birliği..Droideka'lar..Tıpkı Episode 1:The Phantom Menace'taki gibi yuvarlana yuvarlana gidebilirsiniz..Ancak kullanımları çok zor..Bu bölüm Theed'e Rebel saldırısı ile ilgili..
Resim5:
Bu sefer Naboo'da Siege'de Dark Trooper olmuşuz..Dark Trooper'lar nedense bu oyunda daha zayıf yapılmışlar..Silahları pek bir işlevsiz kalıyor..ancak o yüksek zıplamaları en büyük yardımcımız..Darth Vader'la omuz omuza savaştığımız bölüm bu ayrıca..
Resim6:
Meşhur Oil Rig..Denizin ortasındaki bu petrol platformuna henüz uğramışken ani bir saldırıyla karşılaşıyoruz ve gerçekten zor bir bölüm..Etrafta siper alabileceğiniz hiçbir yer yok ve 3 taraftan ateş altında çok kaldım bu bölümde..Resim oil rig'in iç bölümlerine ait..yansımalara dikkat..PixelShader 2.0'nin gördüğüm en güzel kullanımlarından biri..