Öyle ışıklı - janjanlı gitar yaparsan hısızın uşağın dikkatini çeker tabi 😀
Çok yakında abartı ilanlar başlığında görülecektir
Yok abim bunu her kim çaldıysa Türk olmadığı aşikar çünkü piyasası yok burada ihlamurun, ne diyorum 2500 liraya satamadı o JEM'i adam aylarca ölü yatırım. Çabuk elden çıkacak şey çalmak lazım bu memlekette Baja telecaster, blues junior falan...🙂@OsmanBurak abi doğruyu söyle, gitar sende de ondan mı konuyu kapatmaya çalışıyorsun yoksa 😀
Bence bizim ölü ibanez piyasasını hareketlendirmeye çalışan bir GIP (Genişletilmiş Ibanez Projesi) bu. ISIS'in parmağı olabilir. Çok kelle gidecek zannımca. Osman bey'de bundan pay çıkaracak gibin sanki 😀😀@OsmanBurak abi doğruyu söyle, gitar sende de ondan mı konuyu kapatmaya çalışıyorsun yoksa 😀
Desifre olmak bir yana sapi ince geldi clean tonlarda sonuk kaliyor...Piyasasi olsa Makina Muzik'e birakacaktim...Ben dedim abiler, @OsmanBurak 'da idi bu gitar, deşifre olunca gitti çalılara geri bıraktı 😀
Hocam Mudo tarzi ev esyalari satan bir yere konsept ayna diye satsaydiniz Ibanez piyasasinin cok ustunde bi para getirirdi valla..Desifre olmak bir yana sapi ince geldi clean tonlarda sonuk kaliyor...Piyasasi olsa Makina Muzik'e birakacaktim...