Merhaba. Birkaç gün önce 8 telli almak için ilan açmıştım. O günden beri Almanya' da 8 telli aramaya başladım. Almanya olmasının sebebi akrabalarım Türkiye' ye gelirken yanlarında getirebilecek olması. Ya da kendim gidip alacağım. Thomann üzerinden stoklarda olan modellere baktım. Gözüme ilk çarpan Strandberg Boden Standard NX 8 modeli oldu. Merak ettiğim ve çalmak istediğim bir gitar açıkcası. Aranızda daha önce bu markanın bu kasa gitarlarından çalmış olan var mıdır? Headless olmasının ne tür zorlukları vardır ve headless modellerde tel değişim, akort etme süreci nasıl oluyor? Ve daha da önemlisi bu gitarı bu fiyata almaya değer mi sizce? Ayrıca bu modelin iki farklı ürünü var. İlki aşağıda Thomann üzerindeki Strandberg Designed manyetikli olanı. Birde Fishman Fluence ile olan modelleri var. Aralarında 500 Euro fark var. Bu arada 2200 Euro' yu geçmeyecek şekilde her türlü önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
strandberg_boden_metal_nx_8_bk_granite.htm
Strandberg Boden Standard NX 8 Charcoal
8-String Electric Guitar Body: Solid boxwood, Top: Flamed maple veneer, Neck: Maple, Fretboard: Maple, Multiscale scale: 711 - 666 mm, 24 Stainless steel frets, Pickups: 2 Strandberg Designed Humbuckers, Firm EGS Pro 7 bridge, Colour: Charcoal,...
www.thomann.de
strandberg_boden_metal_nx_8_bk_granite.htm
Boden Standard NX 8 Charcoal | .strandberg* Guitars
The Boden Standard Series guitars were developed to provide the same key features that our guitars are acclaimed for but with solidbody construction, our own design pickups, and figured Maple top veneers to reduce costs and offer a line that delivers outstanding value as well as topflight...
strandbergguitars.com
Son düzenleme: