Strandberg Emanet Edecek Luthier - İstanbul

Arkadaşlar merhaba,

Epey bir süredir gitar ile uğraşmıyordum, eski şevkim yeniden geldi. Strandberg Boden 7 Telli gitarım var, sap ayarı gitmiş durumda. Bu gitarı herkese emanet edemem, emanet edebileceğim luthier önerisine ihtiyacım var.

@Dragonchaser forumdan, eski üyedir.. Kadıköy Geo Luthier kendisinin yeri.. Forumdan ulaşırsınız.. Kendisine iş yaptırıp memnun kalan forumdan arkadaşlar da var.. Moda'da bir arkadaşımın cafesinde Turkrock toplantısı düzenlemiştik, orada şahsen de tanışmıştım kendisiyle, o gün yapılan tüm sohbet kaliteli, keyifli idi..

Kalabalık sayılabilecek bir toplantıydı, dragonchaser, hackeiommi, barrios, nurialcho, izzzyy, sixfeetunder, songlessbird vs vs vs.. İzzzyy Mind Abuse pedalı bitirmiş, kutusuyla getirdi, zaten kendisi de heyecanlı, çıkardı anlattı, elinden almadığıma pişman olmuştum.. Kaliteli adamlardı hepsi, bugün forumda çoğu yok maalesef..

dragonchaser, hackeiommi, barrios, nurialcho, izzzyy, sixfeetunder, songlessbird vs vs vs.. İzzzyy Mind Abuse pedalı bitirmiş, kutusuyla getirdi, zaten kendisi de heyecanlı, çıkardı anlattı, elinden almadığıma pişman olmuştum.. Kaliteli adamlardı hepsi, bugün forumda çoğu yok maalesef..
Hey gidi hey... Forumun forum olduğu günlerdi...

Toplantıyı hatırladım 🙂 o zamanki kullanıcı adım kim bilir neydi kaç hesap ban yedi 😅 iş güçten fırsat bulup gelememiştim İzmir'den.

Gözümde canlanır koskoca mâzi... 🎵🎶

barrios kaç kişiyi banladığına ve neden banladığına dair uzun bir brifing vermiştir kesin.
En sonunda kendi ipini çekti galiba 😄
Sahiiii ne oldu O ?
Yaşıyor mu ?
Epeydir "Türkrock yönetimine:" diye başlık açılmayınca çok sessiz kaldı buralar.
Her nerede ise ve bu mesajı okuyorsa dönsün artık.
Hem bakın Can Çelik biraderi de özlemiş olacak ki dilinden düşmüyor Barrios da Barrios 😅

Geri