Straplock hakkinda

Selamlar, elimde degerli bi gibson lp custom var. 5kg civari da bi agirligi var, evde kullaniyorum kendi uzerinde 70s Diamond Posi-Lok’lar var ancak bi kac kez ciddi korkuttu, yakinda sahnede main gitar yapmayi dusunuyorum straplock takacagim ama ne alayim bilemedim. tek seferde tak cikar yapabilecegim gercekten iyi ve cok guvenli bi locka ihtiyacim var, onerilerinizi bekliyorum. iyi formlar…

Son düzenleme:

70'ler diyorsunuz. Stap vidasının girdiği delikleri de kontrol edin. Ağacın thread'ı aşınmış olabilir.
Gümrük olayları olmasaydı size kendi L.P. için kullandığım tak çıkar tarzı kilitli sistemi gösterirdim ama malum...

70'ler diyorsunuz. Stap vidasının girdiği delikleri de kontrol edin. Ağacın thread'ı aşınmış olabilir.
Gümrük olayları olmasaydı size kendi L.P. için kullandığım tak çıkar tarzı kilitli sistemi gösterirdim ama malum...
haklisiniz, alirken detaylica incelemistim strap vidalarinda ve yuvada herhangi bi sorun yok. yurt disina da duzenli olarak seyahat yapiyorum. sadece ilk gibsonum, cokta agir bi lp custom. bunun icin en uyumlu straplock modifiyesi hangisi olur bilemiyorum, yanlis modifiyelerle agacin treadini bozmak da istemiyorum, marka model oneriniz var midir acaba? tesekkurler.

haklisiniz, alirken detaylica incelemistim strap vidalarinda ve yuvada herhangi bi sorun yok. yurt disina da duzenli olarak seyahat yapiyorum. sadece ilk gibsonum, cokta agir bi lp custom. bunun icin en uyumlu straplock modifiyesi hangisi olur bilemiyorum, yanlis modifiyelerle agacin treadini bozmak da istemiyorum, marka model oneriniz var midir acaba? tesekkurler.
Bu üründen 4 çift aldım her gitarımda mevcut, ama sanki gibson için ürünün kendi vidasından ziyade gitarın orjinal vidalarını kullandım gibi hatırlıyorum. Çünkü gibson'daki vidalar daha etliydi diye hatırlıyorum. Benimkisi 5 kilo olmasada 4'e yakın geniş deri askıyla kullanıyorum sök çıkar her gitara oluyor.

Geri