arkadaşlar gitar floyd rose lu galiba çok anlamıyorum çalıyorum geçiyorum bu direk arkadan çevirilerek açılıyormu metal tarzı gitarlarda böyle olmaz dı .telgenelde 126460 eklentisini görüntüle
Floyd Rose double locking tremolo system li ama daha önce kullandığımın köprüsü böyle değildi metaldi bunda arakdan çevirilerekmi açılıyor hocambunda tel değiştirmek dahamı kolay bir dezavantajı varmı sırf bu yüzden nasıl oluyor demeyin çalıyorum ama tel değiştiremiyorum korkuyorum .
Derken ne demek istiyorsunuz gercekten anlamadım.arkadan çevirilerek açılıyormu
Gerçekten düzgün yazdım lakin fotoğraf büyük olduğu için yazı abuk subuk oldu özür dilerim efendimNe talep ettiğiniz anlaşılmıyor ama cümle kurmayı, yazı yazmayı ve kendinizi ifade etmeyi öğrenmek için ders alabileceğiniz yerler mevcut. 🙂
FENDER SQUIER BULLET hssValla sırf meraktan yazıyorum. Sizin gitarınız nedir?
Yine tel değiştirmek uğraştıracak yani ?floyd rose köprü köprüde plastik kısım yok üst eşikde kilitli en son tarafta gördüğün küçük burgular fix üsten kilitleyip hassas ayar yapıyosun alt taraftan
Haklısınız ama sabit alırsam hep anlamamış kalacağım değil mi?Gitardan bu denli anlamıyorsanız zaten sabit köprülü gitar alın.
Gitardan anlamıyor demekte tam doğru olmaz eloktro gitardan anlamıyorum demek daha doğru olurGitardan bu denli anlamıyorsanız zaten sabit köprülü gitar alın.
Floyd rose tipi köprü ile de gitardan soğumak daha olası bir durum. Tamam elektro gitar olsun dediğiniz gibi. Floyd köprü plastik olur mu hiç? Bir de bütçeniz giriş seviyesi sanırım. Bu fiyatlarda o köprüler insanı bırakın gitarı, hayattan soğutur.Haklısınız ama sabit alırsam hep anlamamış kalacağım değil mi?
İşte hocam saolun benim de demek istediğim buydu.floyd rose lu gitar plastik miş gibi gözükünce acaba dedim dolandırılmayalım zaten çok birşey bilmiyorum.Bütçem 1600 tl Sx seg1 cus almayı düşünüyordum sizce nasıl fiyatının hakkını verir mi?Floyd rose tipi köprü ile de gitardan soğumak daha olası bir durum. Tamam elektro gitar olsun dediğiniz gibi. Floyd köprü plastik olur mu hiç? Bir de bütçeniz giriş seviyesi sanırım. Bu fiyatlarda o köprüler insanı bırakın gitarı, hayattan soğutur.
Gitariniz gibi telleri arkadan takmiyorsunuz. Tellerin normalde kopruye takilan topuzlu kismini sapa takarsiniz kalan kismini kopruye sikistirirsiniz. Ama kilitli sistem olmasi ve yaylarin cift tarafli olmasi floyd da tel degisimini zorlastiriyor. Bir suru video var keske yazmadan once biraz baksaydiniz.FENDER SQUIER BULLET hss
Gitariniz gibi telleri arkadan takmiyorsunuz. Tellerin normalde kopruye takilan topuzlu kismini sapa takarsiniz kalan kismini kopruye sikistirirsiniz. Ama kilitli sistem olmasi ve yaylarin cift tarafli olmasi floyd da tel degisimini zorlastiriyor. Bir suru video var keske yazmadan once biraz baksaydiniz.
Hocam bütçemin altında sx Hatta elimdeki gitardan da düşük ama Hsh olduğu için daha sert tonlarFloyd rose tipi köprü ile de gitardan soğumak daha olası bir durum. Tamam elektro gitar olsun dediğiniz gibi. Floyd köprü plastik olur mu hiç? Bir de bütçeniz giriş seviyesi sanırım. Bu fiyatlarda o köprüler insanı bırakın gitarı, hayattan soğutur.