şu gitarın köprü türü ne

bunda tel değiştirmek dahamı kolay bir dezavantajı varmı sırf bu yüzden nasıl oluyor demeyin çalıyorum ama tel değiştiremiyorum korkuyorum .

Arkadaşlar ilk klasik gitarla başladım daha sonra fender Squier bullet HSS isimli gitarını aldım çok zorlanmadım geçerken ama tel değiştirmedim hiç hep değiştiren yerlere götürdüm gitarı şimdi yeni gitar alıcam fender da köprü metal di bunda plastik kısmı olduğu gözüküyor ve sanki köprünün altından çevirilerek açılıyormuş gibi hissettirdi demek istediğim buydu resim büyük olduğu için yazı çıkmadı sandım paylaşınca çıktığını gördüm tamamen forumun hatası olduğunu belirtmek isterim . bu ne köprüü.webp
bu ne köprüü.webp
126471

floyd rose köprü köprüde plastik kısım yok üst eşikde kilitli en son tarafta gördüğün küçük burgular fix üsten kilitleyip hassas ayar yapıyosun alt taraftan

Floyd rose tipi köprü ile de gitardan soğumak daha olası bir durum. Tamam elektro gitar olsun dediğiniz gibi. Floyd köprü plastik olur mu hiç? Bir de bütçeniz giriş seviyesi sanırım. Bu fiyatlarda o köprüler insanı bırakın gitarı, hayattan soğutur.
İşte hocam saolun benim de demek istediğim buydu.floyd rose lu gitar plastik miş gibi gözükünce acaba dedim dolandırılmayalım zaten çok birşey bilmiyorum.Bütçem 1600 tl Sx seg1 cus almayı düşünüyordum sizce nasıl fiyatının hakkını verir mi?

Floyd rose tipi köprü ile de gitardan soğumak daha olası bir durum. Tamam elektro gitar olsun dediğiniz gibi. Floyd köprü plastik olur mu hiç? Bir de bütçeniz giriş seviyesi sanırım. Bu fiyatlarda o köprüler insanı bırakın gitarı, hayattan soğutur.
Hocam bütçemin altında sx Hatta elimdeki gitardan da düşük ama Hsh olduğu için daha sert tonlar
alabileceğimi düşündüm yoksa jackson,cort vb başka gitarlar da alabilirim tavsiye edersiniz (single ve humberbucker manyetik olmasını istiyorum fazlamı istiyorum 🙂 )

Geri