Ha gayret! Az daha çaba ile bu forum da illuminatinin bizlere dayadığı, dayattığı bir oyun olacak! Üstad-ı Âzamlığı da
@replicant a verelim tam olsun. Sahi avatar resminde acaba kaç sübliminal gizlidir? Buyrun buradan yakın.
😀
Yahu sübliminal mesajdan falan korkuyorsanız, müzik deşmekten önce televizyon seyretmeyin. Orada saniyenin 13 ile 25'te birlik bölümüne sübliminal mesaj gömmek daha kolay ve daha fazla kişiye ulaştırma şansı mevcut.
Kaldı ki sübliminal mesajdan hal ve davranışlarını değiştirecek kadar etkilenmek için, zeka seviyesi ve hayata bakış açısı ile tipik bir tüketim toplumu bireyi olmak gerekmez mi?
Ben aksine bu tür konuların insanı gereksiz paranoyaya sürüklediğini düşünüyorum. Öyle ki, zamanında bineceği dolmuşun logosunda siyonist sembol arayanlar türemiştir bu memlekette. Dikkat ediyorum bir kaç senede bir de dünyamızı, insanlığı mahvetmek isteyen güçler değişiyor. Hepsiyle ilgili bir şeyler yazan, söyleyenler de "Açın gözünüzü! Uyanın!" gibi tabirler kullanıyor. Önce Yahudiler dendi yıllarca, sonra birden masonlardan öcü gibi korkulur oldu, şimdi de" Oooov Illuminati!!" Bazı komplo teorisyenleri (hepsi değil ama bazıları) bence insanların akıl sağlığı ile oynamaktan yargılanmalı artık.
Yahu bir karar verilsin artık hangisi? Dünya ve insanlık neden yirmi otuz yılda bir düşman değiştiriyor? Neden özellikle muhafakar kesimler sağlıklı bir bakış açısı ile siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirecekleri yerde kendini şarkı deşmeye adıyor? Saçma değil mi sizce?