bana da gerek, sana da gerek, herkese gerek, biiir BURUN!
No3InGMajor demiş ki:ahah..kurabiye canavarı da kurabiyeleri yemiyodu yalnız,kırıp kırıp atıyodu 😆
yahu kurabiye canavarı yeşil değil miydi?hane şu sepet gibi birşeyden çıkıp sokaktaki herkese laf yetiştiren(kurabiye canavarı oysa yeşildi) :?: :?: :roll:_ERHAN_ demiş ki:
Kurabiye Canavarını tek geçerim.
Çoğuları kuklalarda diyolaglara bakarlar, hoşlarına gider ama benim herzaman dikkatimi çeken onların mimikleri olmuştur ve olay Kurabiye Canavarında bitmiştir. 😆
Saygılar...
aynen ya onu hatırlıyorum ben de sadece.Biri karanlıktan korkuyordu sanırım diğerinden istiyordu..Daishuman demiş ki:Edi ile vüdünün bir konuşmasında geçmişti....susadımmm çoook susadımmm....5 yaşındaydım izlerken hala hatırladığım nadir şeylerden...tüm çocukluğumu etkilemiştir susam sokağı..
paroksetin demiş ki:yahu kurabiye canavarı yeşil değil miydi?hane şu sepet gibi birşeyden çıkıp sokaktaki herkese laf yetiştiren(kurabiye canavarı oysa yeşildi) :?: :?: :roll:_ERHAN_ demiş ki:
Çoğuları kuklalarda diyolaglara bakarlar, hoşlarına gider ama benim herzaman dikkatimi çeken onların mimikleri olmuştur ve olay Kurabiye Canavarında bitmiştir. 😆
Saygılar...
ayrıca uydurmayalım hammal sepetinde yaşayan kırpıktı...yahu kurabiye canavarı yeşil değil miydi?hane şu sepet gibi birşeyden çıkıp sokaktaki herkese laf yetiştiren(kurabiye canavarı oysa yeşildi)
_ERHAN_ demiş ki:paroksetin demiş ki:yahu kurabiye canavarı yeşil değil miydi?hane şu sepet gibi birşeyden çıkıp sokaktaki herkese laf yetiştiren(kurabiye canavarı oysa yeşildi) :?: :?: :roll:_ERHAN_ demiş ki:
Saygılar...
ya biliyorum ama başka resim yoktu, bu onun amca oğlu 😆