thesuspect demiş ki:bu forumlara giren kaç kişi , bugüne kadar herhangi bir suspect konseri izledi yada şarkısı dinledi. çok merak ediyorum?
husmen2004 demiş ki:üniversitede
ve caner sen bişeyi kaçırdın songun bi grub çıktı burdan tekrar özür diliyöm adını hatırlayamıyoruım
amca bir solo atıyordu elınde jackson vardı ama muhtesemdi gitti konustuk superdi
ve speedy mustafa ordaydı 😀
thesuspect demiş ki:bu forumlara giren kaç kişi , bugüne kadar herhangi bir suspect konseri izledi yada şarkısı dinledi. çok merak ediyorum?
thesuspect demiş ki:hah şöyle ya. demek ki kendi kendimize takılmıyormuşuz 🙂 eorwin , ne zaman izledin bizi tv de?? en son çıkalı 3 sene oldu 🙂
sen karşılaya dur abisi 😀Feel_the_Pain demiş ki:abi buluşalım orda birlikte karşılayalım ali abiyi...
Eorwin demiş ki:Pekde güzel oldu amınında ne güzel oldu çokda güzel oldu ayrıntıların yakında olması degil mi 😀
api ben 2 konser gordum ve 3 konsere kapıdan döndüm 😀😀😀😀thesuspect demiş ki:bu forumlara giren kaç kişi , bugüne kadar herhangi bir suspect konseri izledi yada şarkısı dinledi. çok merak ediyorum?