Eorwin demiş ki:Ne stüdyosu ne haberi ya 7/24 beraberiz ben niye bilmiyorum.
rudeboy demiş ki:Ya anladıgım kadarı ıle suspect elemanlarıda var bu forumda ve bısey solemek ıstıyorum. bende the darkling thrush adında bı albumlerı var ve ben bu albumu carrefour da ucuz kasetlerın arasında buldum (cultus,Dr.skull falanda vardı ıclerınde) sımdı aklıma bı soru gelıyo; bız bu albumlerı hıcbı yerde bulamazken neden ole metropol bı alısverıs merkezınde ozellıklede ucuz kasetler reyonunda oluyo? bunun bı mantıgı varmı yaa?
Bıde hala gıtarda mahmut varmı merak edıyorum?
rudeboy demiş ki:Cevabın için teşekkürler..
Walla plak sirketleri yuzunden sizin paralar heba olmus o zaman. Aslında oldum olası karsıyım korsan ve ole ucuz urunlere cunku sonucta bır emek verılmıs ve karsılıgı hak edılen degerı neyse o olmalı bence. (Gerçi güzel bi arşiv yaptık ama 🙂 )
Mahmut konusuda ise kendisi ile cok ortak arkadaşım var ve ayak üstü üç beş kez bi arkadaşın dükkanında konuşmuştuk yıllar önce. O yüzden sordum. Bize suspect konusunda konuşduğunu hatırlayamadığım içindi yani. Yoksa albumu zaten hazirlamissiniz bi güzel ellerinize sağlık. Bazen nostalji yapıp sizinki Dr.skull, cultus, kesmeşeker falan dinliyorum güzel oluyo yani.
Sizi düzenli takip edemedim kusura bakmayın ama başka albümler falan varmı?