F
frusch
değerli dostlar gitarıma sustain blok takviyesi yapmayı düşünüyorum. blokların yurtdışı fiyatlarına baktım. pirinç olan neyse de titanyum olanlar uçmuş gitmiş. çok pahalılar. bi kaç titanyum malzeme satan site buldum. fiyat uygun geldi. üniversitede arkadaşlara kesip biçip aynı şekli çıkarmaya çalışacaz da şöyle bi durum var. gördüğüm bloklar kibrit kutusu şeklinde falan. benim bloğa baktığımda ise durum daha farklı. gitarım ibanez rg2550z, ve edge zero bridge var. gitarın bloğu ise karşıdan bakıldığında insan omuzları ve başı şeklinde. baş kısmından 2 yay + omuzlardan 2 yay çıkıyo. yani düz değil.
kibrit kutusu şeklinde olanları gitarıma taksam edge zero iptal mi olur. yoksa birebir aynısını mı yapsam? sustain ve ses tonu olarak titanyum ve pirinç arasında ne farklar var? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kibrit kutusu şeklinde olanları gitarıma taksam edge zero iptal mi olur. yoksa birebir aynısını mı yapsam? sustain ve ses tonu olarak titanyum ve pirinç arasında ne farklar var? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.