puhahahahahahahah 😀 olm süper olmuş bu afiş 😀😀😀 yeni gördüm. tandi ye beyaz eller de yakışmış pehhh 😀 kolay gelsin millet. ha bu arada salı deli eglendim nefeste o gün söylemek nasip olmadı 😀
bonustrackvocal demiş ki:Sevgili Murat ben yıllardır olurum grip aşısı çok işe yarar aslında. Ama bazen yaptırdığında vücudunda zaten grip mikrobu varsa (farketmeden almış olabilirsin ne de olsa kalabalık ortamlarda çalışıyoruz) böyle hasta edebiliyor. Çünkü aşı da mikrop veriyor sana. Birleşince böyle hasta ediyor. Ben de geçen hafta anjin oldum. Geçmesini bekliyorum aşı olmak için.
Geçmiş olsun.
işte kakao bana bişii daha hatırlattı ben aşı olmadım ya, acaba olmasam mı her sene olurum ama :? 😛jokermg demiş ki:Çok teşekkürler sevgili İpek 🙂
Hayatımda ik defa grip aşısı oldum ama gel gör ki bir hafta geçmeden grip oldum 😀 Artık nasıl işse...
Yarın Biziz'de görüşmek üzere
MG
backspace demiş ki:Hayal programı süperdi bar programı yapmanın inceliklerinin yerine getirilmesinin yanında müzikal kalite süperdi başarılar tanışmak görüşmek üzere kolay gelsin
gecmiş olsun ya nazara geldi grup :roll:basssun demiş ki:olum murat yaktın hepimizi beaaa :x
çokkkkkkkkkk hastayımmmmmm 🙁
basssun demiş ki:çokkkkkkkkkk hastayımmmmmm 🙁
n0nsEnsE demiş ki:basssun demiş ki:çokkkkkkkkkk hastayımmmmmm 🙁
geçmiş olsun ya hepiniz sırayla hasta oldunuz walla... 🙁 dikkat edin nazar boncuğu takın... 😉
jokermg demiş ki:Başımızın üstünde yerin var kardeşim.
Her zaman bekleriz 🙂
Ben de seni aramızda görmek ve beraber birkaç parça çalmak için can atıyorum.
Bu arada Kasım'ın başlarında, bir aksilik olmazsa Trabzon'a gidiyoruz konsere. Eğer gelebilirsen oraya da bekleriz 🙂
Sevgiler
MG
basssun demiş ki:n0nsEnsE demiş ki:basssun demiş ki:çokkkkkkkkkk hastayımmmmmm 🙁
geçmiş olsun ya hepiniz sırayla hasta oldunuz walla... 🙁 dikkat edin nazar boncuğu takın... 😉
Geçmedi walla hala çok hastayım. Hasta hasta çaldık dün akşam 😳
ama yine de geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler sağolun var olun
stoneguitar demiş ki:yaw anladım eskişehirler bizizler falan hoş guzelde pastahane de çalmak ne demek limonata mı içiyo millet ne çalıyosunuz neden çalıyosunuz orda sahne niye var canlı muzigin pastahane de ne işi var lutfen beyler afiş yapıcagınıza bunlara cevap verin