Sütlü Kakao

ipeeeeek demiş ki:
bayramdan sonra seda da devam edijeksiniz dimi bende limonata pasta ve kakao üçlüsü için gelijem sedaya 😀
tabii ki dewam edicez.sadece pasta, börek, paradan değil; aynı zamanda ortamdan ve ilgiden de çok memnunuz açıkçası.farklı yorumlamalarla müzik yapmak bizi de geliştiriyor.
bu arada Seda dan bİ sürü pasta-börek tarifi aldık.yakında Kakao pastanesi ni gururla hizmete sokucaz. tandi müzik yapacak, iski para işlerine bakacak, murat halkla ilişki kuracak ve ben de aşçılık yapcam. seni de foto çekmeye bekleriz sewgili ipeeeeek...🙂

kaptanjack demiş ki:
ipeeeeek demiş ki:
bayramdan sonra seda da devam edijeksiniz dimi bende limonata pasta ve kakao üçlüsü için gelijem sedaya 😀
tabii ki dewam edicez.sadece pasta, börek, paradan değil; aynı zamanda ortamdan ve ilgiden de çok memnunuz açıkçası.farklı yorumlamalarla müzik yapmak bizi de geliştiriyor.
bu arada Seda dan bİ sürü pasta-börek tarifi aldık.yakında Kakao pastanesi ni gururla hizmete sokucaz. tandi müzik yapacak, iski para işlerine bakacak, murat halkla ilişki kuracak ve ben de aşçılık yapcam. seni de foto çekmeye bekleriz sewgili ipeeeeek...🙂

valla teklif baya cazip geldi 😀 pasta börek olsun ben cekerim binlerce foto 🙂 bayramdan sonra rejim hayalleri yalan oldu ama neese artık 😳 program adıda kakaolu pastalar olsun bari 😛

Vallahi alası var herşeyin 🙂
Her gidişimizde hasret kaldığım tatlılardan tadıyorum, pek bir hoş oluyor. Nazar değmesin.

Bekleriz cümleten 🙂
MG

Yarın yine 00:00'da Eskişehir Hayal'deyiz 🙂
Bayram nedeniyle bir süre Eskişehir'den ayrı kalacağız.
Sevenlerimizi bekliyoruz.

Görüşmek üzere
MG

Love me two times, baby
Love me twice today
Love me two times, girl
Im goin away
Love me two times, girl
One for tomorrow
One just for today
Love me two times
Im goin away

canım sıkıldı kısa bir anektot olarak geçeyim dedim 🙂

Bir yerden tüyo aldın galiba 😀
İlk fırsatta repertuara eklemeye düşündüğümüz şarkılardan biri "Love Me Two Times".
Bakalım kısmet ne zamana 🙂
MG

kaptanjack demiş ki:
ipeeeeek demiş ki:

bana ne ben de gelcem bana da iş bulun 😆 😆

Buluruz elbet yeter ki sen iste 🙂

Bu akşam 20:30'da Nefes'teyiz, bekleriz.

Üflemeli ve perküsyonla beraber değişik bir lezzette sunuyoruz Kakao'yu Nefes'te. Bir tadın, beğeneceğinizi umuyoruz 🙂

Sevgiler
MG

Uzunca bir aradan sonra bu akşam 00:00 gibi yine Yolcu Bar'dayız.

kakaoGenel03k.webp

Bekleriz
MG

Uzun zamandan beri Yolcu'da afişini gördüğüm ama hiç izlemediğimden fikir sahibi olmadığım Kakao'yu bu akşam tabiri caizse şans eseri Biziz'de yakaladık, iyi ki de yakalamışız. Her ne kadar "bar grubu" kavramına uymasa da birçok grubun çalarken eğlenemediğimi göz önünde bulundurursak grubun sahnedeki enerjisi ve eğlenme arzusu en donuk ve mutsuz adamı bile havaya sokmaya yeterli. Yolcu'dan çıkıp geldikten sonra tonları ve soundu duyunca zaten kulaklarımız bayram etti. 😆 Hoş müzik ve muhabbet de cabası.

Şans eseri izlediğimiz bu grup bütün akşam planlarımızı değiştirmemize sebep oldu. Kakao bugünden itibaren dikkatle takip edeceğim bar gruplarının başında geliyor.
Tebrikler...

deerrudolf demiş ki:
Uzun zamandan beri Yolcu'da afişini gördüğüm ama hiç izlemediğimden fikir sahibi olmadığım Kakao'yu bu akşam tabiri caizse şans eseri Biziz'de yakaladık, iyi ki de yakalamışız. Her ne kadar "bar grubu" kavramına uymasa da birçok grubun çalarken eğlenemediğimi göz önünde bulundurursak grubun sahnedeki enerjisi ve eğlenme arzusu en donuk ve mutsuz adamı bile havaya sokmaya yeterli. Yolcu'dan çıkıp geldikten sonra tonları ve soundu duyunca zaten kulaklarımız bayram etti. 😆 Hoş müzik ve muhabbet de cabası.

Şans eseri izlediğimiz bu grup bütün akşam planlarımızı değiştirmemize sebep oldu. Kakao bugünden itibaren dikkatle takip edeceğim bar gruplarının başında geliyor.
Tebrikler...
bu güzel yorum için çok teşekkürler.🙂

KAKAO Bayramın 1. günü (23 Ekim 2006 Pazartesi) BİZİZ BAR 'da sahne alacak.ilgilenenlere duyurulur.

Herkese iyi bayramlar,iyi tatiller...🙂

dün fena eglendim ama migren sorunu beni delirtti cıktım 🙂 ankara nın en eglenceli grubu bence ortaya cıkan müzikalite de tartışılmaz bence... hele tandiiiiii 🙂 offfff koptum dün 😀 nese öpüldünüz millet.

Geri