Arkadaşlar elimde şu gitar var.
turkrock.com
Başlıkta yazdığım gibi. Elimde zamanında ebayden getirdiğim sap için logosu felan mevcut. Ankara'da saptaki bu logo değişimini ( işlemler neler bilmiyorum, kazıma yapıştırma sonra tekrar cilama vs) güzel bir şekilde yapabilecek önerisi olan varmı acaba? Birde fiyatları nedir acaba? 2 görsel zevk için yüksek bir mebla vermek istemiyorum. Bilgilendiren olursa çok çok sevinirim.
Satılık - SX Telecaster ( Eski model, fender tele headstock lu)
Arkadaşlar selam. Elimdeki gitarı artık neredeyse hiç kullanmadığım için işime yarayacak birşeyle takaslamak yada satmak istiyorum. Eski seri headstocklular dahamı iyidir dahamı kötüdür bilmem fakat her gitarda olduğu gibi bu eski seri daha iyidir ( :D ) gibi birşeyi birkaç yerde bende okudum...

Başlıkta yazdığım gibi. Elimde zamanında ebayden getirdiğim sap için logosu felan mevcut. Ankara'da saptaki bu logo değişimini ( işlemler neler bilmiyorum, kazıma yapıştırma sonra tekrar cilama vs) güzel bir şekilde yapabilecek önerisi olan varmı acaba? Birde fiyatları nedir acaba? 2 görsel zevk için yüksek bir mebla vermek istemiyorum. Bilgilendiren olursa çok çok sevinirim.