- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağım gitar'ın ürün modeli şu şekil geçiyor;Bide onemli bir bilgi vereyim. Naturel finish olanlarin sapi ve govdesi daha etli ki bence bu daha iyi. Yine natural finis olanlarin radiusu 10inc 3ts finish olablarin 13.7inc radiusu var. Vardi diyim 2 yil once aldigimda boyleydi. Buna dikkat et fenderler 9.5inc radiusa sahip yani natural finish olanlar daha bir fendere yakin diyebiliriz. Suan ki uretimlerde de durum ayni mi bilmiyorum hem natural olani hem 3ts olani dene bak hangisi sana daha rahat geliyor.
SX STL/H-3TS yani sizin 3ts dediğiniz olay. Rahatlığın sıkıntı çıkaracağını açıkça pek düşünmüyorum. Kağıt gibi ibanez de kullanıyorum. Keser sapı gibi olan epiphone lp custom da. Fakat hissettiğim kadarıyla. Lp'nin radiusu ya sıfır ya da çok yakın klavyede hiç eğim yok. Sxlerin klavye eğimi ağırlığı nasıldır pek bilmiyorum. Alacağım gitarda şehir dışında. Kelepir sayılabilecek bir fiyata alacağım. (Tabi dünkü 100liralık sx ilanı gibi değil ama 😀 )
Bugün diyarbakırdaki tek tük olan müxik mağazalarını dolaşıp varsa sxleri bi deniyim 🙂