@uzmao gözümdeki bütün karizmanı yıktın oğlum :woot: Yaklaşık 1 yıldır forumda görüyorum seni profil fotoğrafın da hiç değişmedi aklımda tığ gibi uzun saçlı bi adam vardı 3 haneliler deyince hepsi uf oldu 🙄Beyler o değilde şimdi bir bhu tavuk göğsü üstüne dondurma olsaydı ne giderdi kaça kadar acık Bhu? Ben de üç haneliyim bu arada 🙁
dostum boyum 1.90 115 kiloyum 🙁@uzmao gözümdeki bütün karizmanı yıktın oğlum :woot: Yaklaşık 1 yıldır forumda görüyorum seni profil fotoğrafın da hiç değişmedi aklımda tığ gibi uzun saçlı bi adam vardı 3 haneliler deyince hepsi uf oldu 🙄
Saçtan haber ver sen kısa ise daha da muhattap olmam 🤣 1.90 boy var ise kurtarır ya 115 çok felaket bi kilo değil koşarsın gider 😉dostum boyum 1.90 115 kiloyum 🙁
işşizliğin gözünü seveyim biz 7 buçukta firmalarda siz öğlen kalkmalarda oh valla 😗uyandım ve kahvaltı yapıyorum.menüde kek ve meyve suyu var.bonus olarak ise ekler.
şimdi aklıma geldi.sıcak çikolata sevenlerin yolu istiklal caddesinde ara kafeye düşsün mutlaka ve oradaki meksika usülü sıcak çikolatayı içsin.
3 beyazı kestim diyorsun. 🙂 Yahu ben de yemiyorum bunları, kola da zero içerim amma ve lakinde bende eksik olan hareket demek ki. Vakit buldukça oyun havası açıp döneyim evde madem. 🙂
Va arkadaş forumda nasıl bir başlık açılmış da yürümüş. Fitnessçı Purgatory gelip hepimizi taşla sopayla kovalayacak şimdi 😀
Tatlı öyle çok dayanamadığım birşey değil ama bir şöbiyet var ki irade falan tanımaz. Karaköy tarafına yolu düşenlere tavsiyem kat otoparkının altındaki Köşkeroğlu. Bağımlılık yapar diyorum bak uyarmadı demeyin 😀
@hackeiommi reyiz çok kısa sürede çok fazla kilo vermişsin. Aman diyeyim vücudun direnci kırılmasın, sağlığa dikkat.