Selamlar aradığım şey ; Bir adet high gain karakterli ama metal pedalı kafasında olmayan, bir adet karakteristik, düz tonu olmayan velakin aşırı transparan olmayan soft drive pedalı. Boost için elimde ki Ts9'u gönderip Zw44 ile devam etmek var. Yani temelde setupta 3 adet drive pedalı, mantık yumuşak soundlarda ve yerine göre boostlamalık birde daha sert soundlarda hard rock modeli diyebileceğim "high gain" karakterinde bir pedal.
Bu arayışta ZenDrive, OD11, Eternity, Overrated Special vb. gibi pedalları gözlemleme fırsatı buldum, kafamda bolca boostlu kombinasyon kurmakla beraber hiç birinde tam olarak bu diyemedim. Friedman BE-OD çok övülüyor fakat aranılan şeyin yanlış anlaşılmaması için söylüyorum hem bütçe hem sound olarak bana karşı alakasız durumda.
Bu çıkmazda Fly Rig dosyasını açayım dedim forumda bolca kullanmış/kullananın olduğu için ufakta bir araştırma yaptım fakat okuduklarım pek tatmin etmedi. Diğer bir olay ise sadece OMG drive, Kotzenin tonuna bayılmakla beraber amacım aynı tonu almak değil o bağlamda söylemiyorum.
Fly Rig'in mikser girişinde başarılı olduğu belli fakat;
Bu arayışta ZenDrive, OD11, Eternity, Overrated Special vb. gibi pedalları gözlemleme fırsatı buldum, kafamda bolca boostlu kombinasyon kurmakla beraber hiç birinde tam olarak bu diyemedim. Friedman BE-OD çok övülüyor fakat aranılan şeyin yanlış anlaşılmaması için söylüyorum hem bütçe hem sound olarak bana karşı alakasız durumda.
Bu çıkmazda Fly Rig dosyasını açayım dedim forumda bolca kullanmış/kullananın olduğu için ufakta bir araştırma yaptım fakat okuduklarım pek tatmin etmedi. Diğer bir olay ise sadece OMG drive, Kotzenin tonuna bayılmakla beraber amacım aynı tonu almak değil o bağlamda söylemiyorum.
Fly Rig'in mikser girişinde başarılı olduğu belli fakat;
- Acaba inputtan girildiği zaman pedalın amfi kısmı low drive olarak kullanılır mı? Keza istenildiği zaman hacimi ve biraz gain arttırmak adına TS tabanlı bir pedal ile boost nasıl bir sonuç verir?
- RK5'i varsayarak keza amfi kısmını kapatıp OMG'yi aktif duruma getirsek high gain karakterini çözebilir miyiz?
- Ya da sadece OMG drive almak dahamı mantıklı olur, üzerindeki boost sivici ihtiyaç durumlarında kullanarak?
- Ya da yine çift footswitche sahip boostlu ya da 2 kanal şekilde daha verimli kullanılabilecek bir drive pedalımı önerirsiniz?
- Plexi modeline TS808 ile boostlasak aranan high gaine çıkabilir miyiz?
- Miksere giriş olayını başarılı diye biliyorum kullananlarda fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Son düzenleme: