Blackened85 demiş ki:hala gdi21 ile gt2 arasındaki farkı anlamış değilim o yüzden bir ikisini de kullanmış bir hayırsever arkadaş çıkıpta bilgi verene kadar evimden dışarı adım atmıcam.
İkisinide kullandım belirli bir süre anlatıyım;
Öncelikle şunu belirtiyim ki GT2 almak isteyen arkadaşlar kendi sitesindeki demolara hiç mi hiç aldanmasın çünki ordaki sesi yakalamanız için altta yazan küçük ama değeri binlerce dolar olan sistemde GT2 kaydı yapmanız gerekiyor.
Bunun dışında benim hissettiğim tek fark şu oldu Behringer ile GT2 arasında, gidin bir GT2 deneyin ilk başta orda duyacağınız sesi aklınıza kazıyın.Behringer bu sesin sanki bir processorde'ki simülasyonu gibi ve benim yaşadığım bir durumda Behringerin modelinde daha fazla dip gürültüsü olduğu.Ayrıca behringerin ucuz işçilikten dolayı kaynaklanan bir dayanıksızlığıda söz konusu.
Behringerin bence yaptığı bugüne kadar tek doğru düzgün alet Ultra-G o kadar.Aslında oda öle ahım şahım birşey değilde işte ülkemizde kabin simülasyonlarının rack versiyonları olmadığından olan bir kaç taneside nerdeyse prestige gitar fiyatına olduğundan mecbur Ultra-G'ye kalıyoruz.
Ama sonuç olarak söyliceğim şey ise GT2 gereğinden fazla pahalı bir alet eğer parasının hakkını veren bir alet istiyorsanız biraz daha çıkın Sansamp Classic alın.Alamam diyorsanızda ilk önce behringer alın istediğiniz soundu veriyor mu tahmin ettiğiniz gibi birşey mi kullanın bir süre evet istediğim bu diyorsanız aldığınız fiyatın 25 ytl altına satıp behringeri idin bir GT2 alın.Ben ikisinide aldım ikisinide sattım Gt2'den de hiç bi zaman istediğim sıcaklığı, yumuşak midleri, sıcak tizleri alamadım..