3yıldır elektrik gitar calıyorum.8.5 yıllık da klasik gecmişim var.
Fakat elektroya başladığımdan beri klasiği pek elime almıyorum 😀
Gitarım amerikan standard.Bu gitarla cok şey yapılabiliyor fakat nedense shred beni kendine cekiyor 🙂)
gitarım pek uygun değil gibi ama stratla çatır çatır shred yapan da var.
Shredciler aşırı hızlı.Deep purple sometimes i feel like screaming solosunu arada takılarak çalabiliyorum(pek shred değil ama palm muted olarak alternative picking kısımları hızlı bence 🙂 )
Fakat bu şarkıdan daha hızlı şarkılar da var!
Michael angelo mesela.O nasıl bir sweeptir!
Hadi onu da gectim gt-10 tanıtımını coğumuz izlemişizdir.(izlemeyenler izlesin)
o kadar temiz sweep picking yapmak icin neler yapmalıyım?
NOT:2yıl kurs aldım speed mechanics for lead guitar bitti.Tam anlamıyla yapamadığım yerler var ama bazı yerlerde iyi sayılırım- 8)
Ekipmana gelince
American standard strat.09 ernie ball slinky teller.Marshall bb-2 (booster stüdyo icin)
Evde amfim yok gitarı akustik olarak arada antreman icin kullanıyorum.(Amfi tavsiyesinde bulunsanız fena olmaz şöyle 1000-1500 lira civarı alltube shred ve daha yumusak şeyler icin)
Video değil de Gp tab olarak önerebileceğiniz alıştırma varmı?
Çok soru sordum da forumda shredder aşırı fazla.Bir el atsalar fena olmaz.
Saygılar..
Fakat elektroya başladığımdan beri klasiği pek elime almıyorum 😀
Gitarım amerikan standard.Bu gitarla cok şey yapılabiliyor fakat nedense shred beni kendine cekiyor 🙂)
gitarım pek uygun değil gibi ama stratla çatır çatır shred yapan da var.
Shredciler aşırı hızlı.Deep purple sometimes i feel like screaming solosunu arada takılarak çalabiliyorum(pek shred değil ama palm muted olarak alternative picking kısımları hızlı bence 🙂 )
Fakat bu şarkıdan daha hızlı şarkılar da var!
Michael angelo mesela.O nasıl bir sweeptir!
Hadi onu da gectim gt-10 tanıtımını coğumuz izlemişizdir.(izlemeyenler izlesin)
o kadar temiz sweep picking yapmak icin neler yapmalıyım?
NOT:2yıl kurs aldım speed mechanics for lead guitar bitti.Tam anlamıyla yapamadığım yerler var ama bazı yerlerde iyi sayılırım- 8)
Ekipmana gelince
American standard strat.09 ernie ball slinky teller.Marshall bb-2 (booster stüdyo icin)
Evde amfim yok gitarı akustik olarak arada antreman icin kullanıyorum.(Amfi tavsiyesinde bulunsanız fena olmaz şöyle 1000-1500 lira civarı alltube shred ve daha yumusak şeyler icin)
Video değil de Gp tab olarak önerebileceğiniz alıştırma varmı?
Çok soru sordum da forumda shredder aşırı fazla.Bir el atsalar fena olmaz.
Saygılar..