Rica ederim, resim, video,Tamamdır çok teşekkür ediyorum : )
Bileti alacaktım da tüm seferler iptal olmuş. :mal:
Gidip bakacaksanız ve sporda da kullanacaksanız sennheiser ın adidas serisinin de earbud tipte kulaklıkları var. Bunları da inceleyebilirsiniz. Ülkemizde satılmayan markalar ve satılan markaların bulunmayan modelleri de var ancak internetten alışveriş yapmadığınızı söylediniz. Adidas serisi diğerlerinin 2-3 katı fiyattadır tahminen, daha da kalitelidir. O parayı eder mi bilmem ama muhakkak daha kalitelidir ve earbud olarak ülkemizde daha kaliteli benim bildiğim çok kulaklık yok maalesef. Koss un birkaç kulaklığı var yine internette denk geldiğim ama onlar da fiyat olarak giriş seviyesindeler ve bildiğim kadarıyla deneyebileceğiniz bir mağaza da yok.Orada verdiğim linkler benim fiyat aralığımı temsil ediyor gibi oldu evet; ama aslında öyle değil. Yani iyi olduktan sonra bütçe önemli değil.
Ha tabii ben fazla derin bilgiye sahip olmadığımdan, benim "her enstürmanı duyuyorum" dediğim kulaklık aslında o kadar da iyi olmayabilir, kabul.
Demek istediğim; ses kalitesi artık bulamadığımı söylediğim Sony gibi olsa benim için şu aşamada yeterli. En azından mesela 30-40 liralığı alır sporda kullanırım (orada kullandığım daha çabuk yıpranacaktır haliyle), daha iyisi 100-150 liraysa onu da alır günlük hayatta kullanırım. Bu tip bir şey yapabilirim.
Sennheiser MX365'i not ettim, buna bakacağım. Ama gördüğüm kadarıyla piyasada genelde link verdiğim modeli satılıyor Sennheiser'ın bu tip kulaklıkları için... Mediamarkt'a gidip özellikle bunu arayarak bir daha bakmak lazım. İnternetten daha kolay ulaşılır da işte internetten alışveriş yapmıyorum.
Yine teşekkürler.
Valla ben Sennheiser CX200 kullanıyorum şu an. Baya dayanıklı kulaklık öncelikle. Kulak içi fobisi olmayıp uygun (ben aldığımda 70TL idi ama kur yükseldikten sonra MediaMarkt'ta 100TL olmuş sanırım) ve kaliteli bir kulaklık arayan varsa tavsiye ederim. Xperia Z ile kullanıyorum. Telefonun yanında gelen Sony kulaklık ile karşılaştırmak gerekirse, öncelikle desibel, sonra bas olarak daha yüksek Sennheiser. Daha dolu geliyor, alışma süreci var biraz. Ayrıca Sony kulaklığın 6 ayda sol tarafı bozuldu, bunu bir yıldır kıvıra kıvıra kullanıyorum tık demedi, maşallah 👍
Bak işte kaç gündür bu yazdığın kulaklıklara özenip almayı düşünüyorum ama en önemli detayı atladım. Ben ne yazık ki kulak içi olayına evrildim artık. İnsanı o dış seslerden izole etmesi ve kulağının içinde kaybolması çok ayrı bir olaymış kullandıktan sonra anladım. Bu ara kulaklığım bozulduğundan yedekte bekleyen klasik Sony'ye döndüm ve kulağıma büyük geldi resmen. Daha önce nasıl kullanmışız bunu dedim. Her an gidip yeni bir kulak içi Sony alabilirim yani.