Evde çalışmak için bütçem Marshall MG15R'ye yetiyor. Telecaster'dan anlayacağınız gibi çok sert şeyler çalmayacağım. Ne düşünüyorsunuz uyarlar mı? Deneyemiyorum amfiyi şehrimde satışı yok
Fender'in de 15 watt amfisi var. Frontman 15 olması lazım. Yani bir ara bende vardı. Ondan almayı neden düşünmüyorsun? Tele ile o daha güzel olur.Evde çalışmak için bütçem Marshall MG15R'ye yetiyor. Telecaster'dan anlayacağınız gibi çok sert şeyler çalmayacağım. Ne düşünüyorsunuz uyarlar mı? Deneyemiyorum amfiyi şehrimde satışı yok
Fender'in de 15 watt amfisi var. Frontman 15 olması lazım. Yani bir ara bende vardı. Ondan almayı neden düşünmüyorsun? Tele ile o daha güzel olur.
Tele ile kullanacağım, sert tonlar istemiyorum dediniz ben de onu önerdim. Fender strat ve Epiphone LP Custom ile kullandım.Bence o amfi çok vasat. Driveları berbat geliyor. Sizce güzel miydi hangi gitarla kullandınız?
Fender Mustang 1 v2 öneriyorlar .Sizce hangisini almalıyım?
Cleanlari baya iyi ama drive için marshall değil vox koymuşlar o biraz kötü çıkıyor
Mustang 1 V2 için vox ve fender var diye biliyorum ben.
aradaki fark sadece watt farkı imiş baktım ben. ikinci el temiz bulursam düşünmeden alıcamBritish dediği Marshall. Biri 70'ler biri 80'ler Marshall.
Mustang 2 kullanıyorum. Aralarındaki fark nedir bilemiyorum amfi modellemeleri vs olarak ama soru varsa yardımcı olurum.
Mustang II bulursan daha sağlıklı olur. Speaker 12 inç.aradaki fark sadece watt farkı imiş baktım ben. ikinci el temiz bulursam düşünmeden alıcam